dimarts, 7 de desembre de 2010

La Oficina de Turisme de Sant Llorenç estrena un nou Punt Tàctil 24 hores


El Patronat de Turisme del Solsonès millora les prestacions de l’Oficina de Turisme de Sant Llorenç amb aquest nova eina

La Oficina de Turisme de la Vall de Lord situada a Sant Llorenç de Morunys gaudeix des d’aquest mes de desembre d’un nou punt tàctil d’informació 24 hores. El Punt Tàctil s’ha instal.lat per tal de donar un fàcil accés d’informació les 24 hores del dia els 365 dies l’any a tots els turistes que vulguin conèixer la comarca. Amb només un sol clic l’interessat tindrà al seu abast tota la informació necessària de Sant Llorenç de Morunys i de la Vall de Lord.

El nou punt dona una completa informació de la Vall de Lord i de la comarca del Solsonès, així com els punts d’interès turístics més representatius, les diferents activitats de lleure que es poden realitzar en l’entorn de la comarca, les rutes que ofereix el Centre BTT, la informació de les pistes de l’estació d’esquí Port del Comte, i altres activitats que es poden fer a la comarca. El turista podrà accedir a la informació en català, castellà, anglès o francès.

Des del punt d’Informació de Sant Llorenç també es podrà accedir als diferents allotjaments, hotels, cases de turisme rural, campings, albergs, apartaments, cases de colònies i tots els restaurants, així com la seva ubicació exacte mitjançant mapes. El turista obtindrà d’aquesta forma les dades de totes les Oficines de Turisme de la comarca del Solsonès i els seus horaris per si vol ampliar la informació rebuda d’una forma personalitzada .

El President de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord, Jaume Fruitós, ha manifestat que “des de l’Associació estem molt satisfets d’haver recuperat el punt tàctil a la Oficina de Turisme de la Vall de Lord, per què això dona la possibilitat a tots els turistes d’estar informats de tots els recursos turístics de la comarca del Solsonès i de la Vall de Lord”.

Per la seva part, el President del Patronat de Turisme del Solsonès, Joan Solà,  també ha mostrat la seva satisfacció per poder tenir ja instal.lada una eina de resposta inmediata com un punt tàctil d’informació vint-i-quatre hores, element molt necessari per a la Oficina de Turisme de la Vall de Lord.
Font: Consell Comarcal del Solsonès