dimecres, 22 de desembre de 2010

La JNC del Solsonès participa al XVIè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya


Júlia Clotet, presidenta de la JNC del Solsonès, és elegida membre del Comitè Executiu Nacional de la JNC

Seva (Osona) va acollir els passats dies 17,18 i 19 de desembre el XVIè Congrés de l’organització política juvenil, sota el títol “Un país millor per a una generació més lliure”. 
Durant 3 intensos dies els més de 400 delegats de la JNC d’arreu de Catalunya van poder debatre les ponències que serviran com a full de ruta de l’organització per als propers 2 anys, així com també van poder elegir els càrrecs de la gent que  formarà part de la direcció nacional de la JNC.
A més, van estar acompanyats d’alguns membres de Convergència que van voler agrair a la JNC el suport i la feina durant la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya. És per això que van poder comptar amb la presència d’alts càrrecs del partit com Jordi Pujol, Felip Puig o Lluís Coromines, entre d’altres.
Durant la cloenda del Congrés es van conèixer els resultats de les votacions. Gerard Figueres, actual president de la JNC i diputat al Parlament de Catalunya va ser reelegit president i Marta Pascal del col·lectiu d’Osona en serà la vicepresidenta.
L’actual presidenta de la JNC del Solsonès, Júlia Clotet, també entrarà al CEN de la JNC com a corresponsable de l’àrea de Món Rural. Clotet afirma que “és un èxit per a la comarca, que el Solsonès estigui directament representat a la direcció de l’organització política juvenil més important del país” i afegeix que l’àrea de la qual serà corresponsable servirà “perquè els joves dels petits pobles que conformen Catalunya tinguin veu en aquest equilibri territorial necessari per al País”
Artur Mas no va poder assistir a la cloenda del Congrés però els va agrair la feina feta i el suport rebut mitjançant un vídeo que va gravar per als joves de la JNC.

Solsona, 20 de desembre de 2010

Font: JNC del Solsonès