dimarts, 7 de desembre de 2010

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR : ARRELS, 6 – ARENYS DE MUNT, 3


Arrels: Èrika Bernadó, Natàlia Pujol, Alba Serra, Maria Pargaña (4), Laura Esteve (1), Judit Colillas, Natàlia Klymyuk (1), Anna Angrill, Sílvia Soriano.

GRAN VICTORIA PER LA TERCERA PLAÇA

Dissabte passat varem disputar un gran partit contra l´Arenys de Munt, la primera part va està molt igualada, tot i avançar-se l’equip visitant amb una bona jugada, vam arribar a la mitja part amb  empat a un, gràcies al gol de la Nati i la gran actuació de la nostra portera que va demostrar la seva bona categoria.

La segona part, tot va ser diferent, ja que ens vam avançar amb un penal comès per la portera visitant contra la Maria, que va ser ella mateixa qui el va transformar. Poc després la Laura amb una gran jugada personal va fer el 3-1, però les visitants no es rendien i ens van escurçar a un 3-2 que ràpidament es va tornar a veure ampliat a favor nostre després d’un segon penal transformat també per la Maria, però l’emoció continuava després del tercer gol de les visitants a falta de pocs minuts pel final.

Però amb una Maria molt lluitadora i inspirada ens va fer desaparèixer els nervis marcant dos gols més a favor nostre, pel que el resultat final fou de 6-3.

A destacar l’Èrika en  moments molt decisius del partit i també la defensa i coordinació de les altres tres jugadores (Natàlia, Alba i Judit).

El pròxim partit es disputarà a fora, a casa d’un Masnou que es líder de la categoria sense haver perdut cap punt.