dimecres, 1 de desembre de 2010

FPE ARRELS – FEMENÍ BASE 1a. DIVISIÓ: ARRELS, 3 – RUBÍ, 3


Arrels: Carla Ferrer, Anna Magin, Laia García, Paula Vilà, Tània Bonillo, Laura Moreno, Maria Moreno, Ramona Sató, Eva Masana, Abril Oriola, Urgell Marco, Anna Masana.

EMPATEM A CASA

Partit disputat a casa contra un equip amb molta il.lusió i molt seriós a la pista. Sortim molt adormits i en poc temps ens fan dos gols al contraatac.Demanem un temps mort i mirem de concentrar-nos jà! Per tant hem de començar a remuntar i començar a jugar. Arribem a la mitja part ja amb un 2 a 2. La segona part sembla que juguem millor però el resultat ens condiciona i no podem fer jugar a tothom. El Rubí ens fà un 3er gol en una jugada aïllada i nosaltres lluitem i ataquem fins empatar. A partir d’aquí i amb poc temps per endavant intentem desesperadament fer el 4rt. però no arriba i acabem empatant.

Aquest partit ens ensenya que si no sortim concentrats desde el començament no hi ha rival fàcil i que lluitant fins el final podem remuntar un partit molt dificil. A seguir així i fins d’aqui 15 dies que jugarem a Caldes de Montbui!!