dimecres, 22 de desembre de 2010

El seleccionador espanyol de futbol sala segueix a Solsona la fase prèvia del campionat de sub-19 masculí


Els partits es disputaran els dies 28 i 29 a les 7 de la tarda i el 30 a les 11 del matí

El seleccionador espanyol de futbol sala, José Venancio López, serà a Solsona dimarts i dijous de la setmana vinent per seguir la fase prèvia del Campionat d’Espanya sub-19 masculí, que tindrà lloc al pavelló municipal d’esports. Hi participaran les seleccions de Catalunya, Balears i Canàries. Els partits es disputaran els dies 28 i 29 a les 7 de la tarda i el 30 a les 11 del matí i l’entrada serà gratuïta.  

Dimarts 28 jugaran Balears i Canàries, l’endemà Catalunya contra el perdedor i el dijous, els catalans s’enfrontaran als guanyadors del partit previ. Organitza aquesta prova la Federació Catalana de Futbol, mitjançant el Comitè de Futbol Sala –del qual és membre el solsoní Quim Sala–, amb el suport de l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca i la Secretaria General de l’Esport.

La fase prèvia del Campionat d’Espanya sub-19 masculí de futbol sala mobilitzarà a Solsona prop d’una seixantena de persones, entre jugadors i equips tècnics. Per a l’alcalde, David Rodríguez, es tracta d’”un esdeveniment esportiu de primer ordre que posa en relleu les instal·lacions esportives solsonines i el conjunt de la ciutat”.

De fet, segons Rodríguez, es planteja a Solsona el doble repte de demostrar que està preparada per acollir esdeveniments d’aquesta índole, “com s’està fent en altres disciplines esportives”, i alhora desplegar el potencial turístic solsoní i fer que els visitants, la majoria dels quals descobriran Solsona i la comarca per primera vegada, vulguin tornar.        Solsona, 22 de desembre de 2010