dimecres, 22 de desembre de 2010

El consistori solsoní fa campanya per la igualtat mitjançant un calendari de paret per a totes les llars


Hi col·laboren el Consell Comarcal, entitats, escoles i establiments

12 mesos, 12 valors per fomentar la igualtat. Per primera vegada, l’Ajuntament de Solsona edita un calendari de paret en el marc de la campanya “A casa, iguals”, promoguda per la regidoria de Polítiques d’Igualtat. La iniciativa és conjunta amb la regidoria d’Acció Social i té el suport del Consell Comarcal del Solsonès i diversos establiments solsonins i la col·laboració de totes les àrees municipals, així com entitats i centres educatius de la ciutat. Se n’han editat 4.000 exemplars i es bustiaran a les llars solsonines a partir d’aquest dimecres.

Cada mes és il·lustrat amb una foto, acompanyada d’un missatge, per fomentar la igualtat, el respecte i la convivència en el dia a dia. S’hi veuen reflectits col·lectius tan diversos com la gent gran, infants, joves, nouvinguts i persones amb discapacitat. Hi han participat el grup de fotografia digital de la gent gran, la UEC L’Afrau, la Residència Hospital Pere Màrtir Colomés, el servei de teràpia ocupacional d’Amisol, les escoles Setelsis, Arrels Primària i El Vinyet, l’Associació Cultural d’Immigrants del Solsonès, així com diversos voluntaris a títol particular.

En una conjuntura socioeconòmica complicada, l’Ajuntament vol animar a “minorar les desigualtats amb les petites coses de casa i en la quotidianitat que vivim en tots els àmbits socials, econòmics, culturals, afectius i educatius”, explica l’alcalde, David Rodríguez. “Fomentant la igualtat construïm una societat més justa”.   

        Solsona, 21 de desembre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona