dimecres, 1 de desembre de 2010

El Consell Comarcal del Solsonès organitza un curs adreçat a joves emprenedores


“Sóc Emprenedora” és una acció organitzada des del
Pla de polítiques de dones i el Pla Inicia

Amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre les dones joves de la comarca del Solsonès, el Consell Comarcal del Solsonès organitza “ Sóc Emprenedora”, un seminari adreçat a joves emprenedores que vulguin crear la seva pròpia empresa o que l’hagin creat recentment.

La formació s’estructurarà en dues sessions de treball, els dies 13 i 20 de desembre de 10 a 14 hores a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Solsona i el ponent que impartirà la formació serà l’economista, escriptor i coach Raimon Samsó. En la primera sessió es tractarà com definir i assolir els objectius professionals i en la segona sessió s’abordaran tècniques de coaching per a emprenedores.

La formació s’adreça a emprenedores d’entre 18 i 40 anys. Per a totes aquelles que vulguin inscriure’s, cal fer les inscripcions abans del 10 de desembre trucant al SIAD del Solsonès (973483234) o bè enviant un correu electrònic a: atenciodona@solsones.ddl.net

“Sóc Emprenedora” serà un seminari que compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, el Pla Inicia del Departament de Treball i el Fons social europeu. 

Font: Consell Comarcal del Solsonès