dijous, 23 de desembre de 2010

El Consell Comarcal del Solsonès edita la Guia de la Gent Gran del Solsonès


L’Àrea de Serveis Socials reedita la Guia que aglutina tots
els serveis i recursos adreçats a la gent gran del Solsonès

Enguany l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès  reedita la Guia de la Gent Gran del Solsonès, un document que aglutina tots els serveis i recursos adreçats a aquest col·lectiu. L’oferta de serveis i activitats per aquest sector ha crescut molt i és necessari una actualització de tota aquella informació que els implica i que a la vegada pot fer servei a tots els familiars i amics que hi conviuen o hi tenen relació.

La Guia de la Gent Gran del Solsonès pretén ser una eina útil i àgil i que contempla serveis i recursos que moltes vegades poden passar desapercebuts o simplement no se’n té un coneixement clar.

Se n’han editat 500 exemplars i la seva distribució serà individual a traves de serveis socials i en els centres i serveis on hi participen gent gran.

La Guia està estructurada en els següents apartats: Telèfons d’interès, serveis per poder viure a casa, Llei de la dependència, Serveis residencials, Lleure i participació i Transports i altres descomptes.

El servei d’Arts Gràfiques de la Diputació de Lleida col·labora amb la seva impressió pagant la meitat del cost total. El disseny i la maquetació ha estat realitzada per Apunts Gràfics SL, i la Impressió ha anat a càrrec de la Impremta MUVAL.

Font: Consell Comarcal del Solsonès