dimecres, 15 de desembre de 2010

El C.F. Solsona organitza el curs de Monitor de Futbol Base a Solsona.


  Juntament amb la Federació Catalana de Futbol el C.F. Solsona està mirant d’organitzar el curs de Monitor de Futbol Base, o també anomenat nivell 0, ja que a partir de la temporada vinent serà obligatori en tots els equips de base disposar d’aquest carnet. Per tirar endavant aquest curs a Solsona la Federació demana un mínim de 20 inscrits. El curs consta de 65 hores on s’hi imparteixen les següents matèries: tècnica, tàctica, entrenament de porters, metodologia, preparació física, entrenament esportiu, bases biològiques i seguretat esportiva, psicologia, direcció d’equips, desenvolupament professional i regles de joc.
  Per accedir al curs cal una edat mínima de 16 anys i abonar l’import del curs de 210€, que un cop aprovades les assignatures i aconsegueixen la certificació de “Monitor de futbol base” podran col·legiar-se com a “Monitors” a la Federació Catalana de Futbol i obtenir un reconeixement en forma de llicència que els permetrà responsabilitzar-se federativament d’equips que participin en competicions de primera divisió cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins.
  L’inici del curs està previst per al divendres 21 de gener a les 7 de la tarda.
  Per a possibles interessats contacteu a 626 424 899 ( Albert ) o a gesportsolsona@hotmail.com.
  Animem a tots aquells ja vinculats en equips que encara no disposeu del carnet i també a pares-mares interessats en adquirir uns mínims coneixements en futbol com a aquells jugadors majors de 16 anys.