dimecres, 15 de desembre de 2010

Cròniques bàsquet base CB Solsona


JÚNIOR FEMENÍ

CB SOLSONA 49 - S.A.SÚRIA 30

Jugadores: Raquel A. 14, Judit 3, Marta, Belén 10, Núria 4, Nira 4, Raquel E. 4, Carol 6, Cristina 4.

PER FI UNA VICTÒRIA!

Les jugadores del Júnior Femení després de diverses derrotes consecutives finalment aconsegueixen tindre un partit a favor.

Durant el primer període amb molt mala defensa de les locals van fer que el Súria s’escapés una mica del marcador i acaba el primer quart amb un parcial de 7-11 a favor de l’equip visitant.

En el segon quart però, el Solsona consolida una mica més la seva defensa i gràcies això les jugadores més ràpides amb molts bons contraatacs aconsegueixen posar-se davant el marcador i posar-se com a dominants en el partit.

Durant la segona part les diferències es van fent mes grans i a mesura que el partit va arribant al final les jugadores del Súria amb una gran impotència decideixen acabar el partit amb una mica de tensió però el Solsona aconsegueix mantenir la calma i acaba amb una gran victòria merescuda després de tant temps.

Ara només cal donar forces i ànims a totes les jugadores perquè segueixin amb aquesta actitud i per descomptat felicitar-les a totes per la victòria.


CADET MASCULÍ 

JOVIAT LA SALLE "1" 47 - 82  C.B. SOLSONA

Jugadors: Aleix, Roger, Jordi, Gerard, Abdelah, Marc, Moisès, Èric, Pau, 
Quirze i Jan. 


El passat dissabte 11, el Cadet Masculí del CB Solsona va disputar un partit al camp de la Salle Manresa. Durant la primera mitja part els jugadors van mostrar una actitud una mica relaxada,  això va provocar que el resultat es decantés a favor dels solsonins només amb cinc punts d’avantatge. Després d’unes paraules per part del seu entrenador, els jugadors van sortir al camp molt més actius i motivats. Durant la segona meitat l’equip contrincant es va mostrar molt desmoralitzat, envers la gran pressió i encert que oferien els del CB Solsona. Això els va permetre guanyar distàncies en el marcador fins arribar a un resultat final de 47-82.


PREMINI MIXT

LA SALLE MANRESA 31 - C.B. SOLSONA 66

Jugadors: Aleix 2, Aina 6, David 17,  Ferran A. 2, Guiu 2, Gerard 8, Jan 2, Jordi 4, Marta 3, Maria 1, Miquel 15, Pol 4

L’equip del Premini del C.B. Solsona va jugar aquest passat cap de setmana a la gèlida i petita pista de La Salle de Manresa. Tot i començar molt freds en el primer període, mica en mica els jugadors van anar agafant el ritme a que ens tenen acostumats, per acabar imposant-se amb claredat. Van jugar ben organitzats en defensa, tot i que s’han de treballar més les ajudes, i en atac, el bon joc col·lectiu va fer que tots els jugadors anotessin. Destacar la bona tasca tan defensiva com ofensiva del David (17 punts -5 triples-) i el Miquel (15 punts -2 triples-).