dimecres, 1 de desembre de 2010

Cròniques bàsquet base CB Solsona


PREMINI MIXT

C.B.SOLSONA 51 – CAT.OCCIDENT MANRESA BLANC 33


Partit complicat per als pre-minis que, en el sisè període, nomes guanyaven de 6 punts. La falta de concentració en els entrenaments i, el que és més greu, en els partits oficials, està fent que els solsonins ja no guanyin els partits amb la facilitat amb la que ho feien abans. Les expulsions de tres jugadors claus del Manresa, per cinc faltes personals, va permetre que el Solsona (dos últims períodes) agafes un avantatja més còmode fins arribar al resultat final.

Cal millorar:

  • No podem caure en els errors tontos que, insistentment, es corregeixen en tots els entrenaments.
  • No ens em de relaxar quan som a la banqueta. Em d’animar fins el final i no permetre que es converteixi en un safareig.

A destacar:

  • La gran progressió en defensa d’en Pol Garcia.
MINI MIXT

SOLSONA 67 – LA SALLE 51

Bon partit dels solsonins que ha servit per treure'ns el mal sabor de boca que ens havia deixat el partit d'anada, en què es va perdre d'un sol punt. S'ha tingut el control del partit en tot moment, amb una bona defensa, però també hem patit un excés de precipitació en algunes fases del joc. La relaxació ha fet que es perdessin els dos darrers períodes, però la renda que portàvem era suficient. El proper 18 de desembre clourem la primera fase jugant a casa davant el St Joan de Vilatorrada.
 
CADET MASCULÍ 

C.B. SOLSONA 36 - 40 JOVIAT LA SALLE "B"

Jugadors: Aleix, Roger, Jordi, Gerard, Abdelah, Marc, Moisès, Èric, Pau, Quirze i Jan. 

Tenim molta por

El passat Dissabte 27 de Novembre, el cadet masculí del CB Solsona jugava el partit mes important del que portem de temporada, el rival era la Joviat la Salle "B", un rival complicat ja que nomÉs portava un partit perdut precisament contra nosaltres.
Els solsonins no van fer un bon partit ja que fallàvem moltes situacions de Cistella fàcil, el rebot va ser dominat pels visitants, sobretot el numero 22 amb el rebot ofensiu. 
Gracies al bon partit en atac i en general al gran esforç dels jugadors per intentar bloquejar el rebot diem adéu a la primera plaça del grup. S'ha de treballar més i esforçar-se més als entrenaments.
Ara temin 15 dies per preparar el següent partit conta Joviat la Salle "1" a Manresa.

CADET FEMENÍ

C.B. VILATORRADA  50 - C.B. SOLSONA – 51

Parcials: 17 a 9 , 8 a 14 ; 11 a 16 , 14 a 12

Jugadores: Maria R., Maria V., Anna S. (1 punt), Júlia (2 punts), Anna D., Núria T. (11 punts), Maria F. (10 punts), Queralt (27 punts - 3 triples), Soraya, Alba, Cristina.


Molt bon partit de totes, totes, totes les jugadores, les que van tenir molts minuts a pista i les que van fer bona feina des de la banqueta, animant i sortint a jugar menys però amb igual intensitat. I això és el que fa un equip, un conjunt, i és el que ens farà millorar a totes.

Totes us mereixeu jugar 40 minuts quan es fa amb aquesta actitud, llàstima que només n'hi hagi 200 per repartir.

La següent jornada és de descans, i a l'altra tancarem aquesta primera fase, i en farem la valoració.