dijous, 23 de desembre de 2010

C.F. SOLSONA FEMENÍ : C.F. SOLSONA, 3 - C.D. ÒDENA, 0


Olga, Mercè, Belén (1), Marta, Tània, Sara, Júlia, Núria R, Núria P., Ioana i Aixa (2). També: Clàudia i Iria.

Aquest dimecres a les 5 de la tarda es jugava el partit ajornat setmanes enrera contra l’Òdena. Les igualadines es trobaven amb cert avantatge a la taula classificatòria però això no va ser inconvenient perquè les noies del C.F. Solsona juguessin de tu i dominessin em quasi totes les fases del partit.
El partit va començar sense un dominador clar i sense ocasions clares però mica en mica el conjunt blau s’anava acostant i posant setge a la porteria rival fins que Aixa molt ràpida encara un mà a mà amb la portera rival i fica la pilota dins la porteria obrint així el marcador. Amb aquest resultat, i amb més domini de joc escapulat s’arribaria al descans.
A la represa hi va haver uns minuts de desconcert on les verdes agafaren les regnes del partit però una defensa de tot l’equip i unes intervencions perfectes de l’Olga a la porteria van tornar a situar el partit on l’equip solsoní volia. Amb aquest control de joc varen tenir més ocasions de gol i ja no va ser fins al min.51 que Belén matava el partit posant el 0 a 2. Finalment Aixa arrodonia el bon partit amb el 3 a 0 als instants finals.
Des d’aquestes línies volem encoratjar encara més a les noies d’aquest equip a seguir treballant ja que l’excel·lent treball dels seus entrenadors Miquel Vilar i Àlex Novelles es veu reflexat sobre el terreny de joc.

L’equip femení del C.F. Solsona us desitja Bones Festes!!