dimecres, 22 de desembre de 2010

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: TB. ASSESSORS CB SOLSONA 40 – AEC COLLBLANC TORRASSA “B” 53


TB ASSESSORS CB SOLSONA        40: Oriol Gavaldà (4), Quico Rafart (6), Dani Vendrells (6), Xavi Viladrich (0), Brian Torrico (0), Roger Comas (9), Valentí Farràs (0), Jordi Ramon (15), Pere Roca (0).


Parcials. Min. 10: 10-14.   Min. 20: 15-35.   Min. 30: 29-46.   Min.40: 40-53.


CRÒNICA D’UN PARTIT DE MINI

Desastre de partit el que van poder veure els afeccionats que dissabte passat van anar al pavelló a animar al TB ASSESSORS CB SOLSONA. Els solsonins, que s’enfrontaven al Collblanc la Torrassa, equip de la part baixa de la classificació, no van donar mai la imatge de ser un equip que lluitava per estar als llocs capdavanters i van caure estrepitosament.


Els primers minuts de partit permetien veure que cap dels dos equips estava excessivament encertat de cara a cistella. A partir del minut set, però, i amb un marcador de 8-7 favorable als locals, aquests es van desendollar del partit. Els visitants, un rival per cert força fluix, va agafar el lideratge en el marcador i el va anar incrementant a mida que passaven els minuts. En els segons deu minuts els taronges aconseguien només 5 punts (amb dues cistelles de dos i un tir lliure), arribant al descans amb un desastrós 15-35, desavantatge massa gran per poder remuntar el partit, sobretot quan hi havia jugadors que semblava que no hi eren i encara estaven de sopar d’empresa.
La segona meitat va ser un calc de la primera, errades ofensives i manca d’intensitat local. La diferència minvava discretament fins al 40-53 final, però els nostres no van donar mai la imatge de poder endur-se el partit.

Podríem salvar potser el Jordi Ramon com a únic jugador constant del partit (19 de valoració, sobre un total de valoració estadística de 27 per tot l’equip).

Sense que serveixi d’excusa, mencionar que es van acusar les baixes del Merino i el Ferran, sobretot aquesta segona que serveix per imprimir caràcter a l’equip dins de la pista, un caràcter i un esperit guanyador que en les darreres jornades ha estat absent en aquest equip.
Com a mostra, només 10 faltes forçades en tot el partit i 4 tirs lliures llençats, o uns minsos 24 rebots totals capturats (19 entre dos jugadors, 5 entre tota la resta de l’equip).

Toca reflexionar i agafar forces durant el descans nadalenc. Any nou, mentalitat nova.
L’equip del TB ASSESSORS CB SOLSONA i el Club Bàsquet Solsona us desitgen unes Bones Festes i un millor 2011.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com