dimecres, 1 de desembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA D PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) UE BALÀFIA, 5 - CF SOLSONA, 1


UE Balàfia: Gasol, Misut, David (I.  Navarro), Eloy, Espinosa (Dominguez), Esteban  (Farré), Rodrigo (E. Navarro), Stefanov, Joël (A. Fernàndez) i Safont.

CF Solsona: Miquelet Cots (J. Codina), Obiols (Àlex), Raül (M. Vilar), Joanet, Mosqui, Jean, Miki, Pau (Casanovas), Pep i Martín (Mas).

El Sr. Eduardo HERNÁNDEZ i CACHO va dirigir l’encontre. La seva tasca va tenir una decisió que va influir en els joc solsoní: Amb 2 a 1 es van produir unes claríssimes mans d’un jugador local. Jean protesta la no senyalització i se li mostra la segona targeta groga, éssent expulsat. Es descentren els solsonins i, 3 minuts més tard, reben el 3 a 1, que els acaba de rematar.

A part d’aquest comentari, la primera part va ser equilibrada, amb moltes més ocasions per al Solsona, però que no va saber materialitzar. En el 30’, el jugador Rodrigo aprofita un fluix refús de Miquelet i avança el Balàfia. La resposta no triga en arribar. En el 33’, Martín, aconsegueix la igualada. El Balàfia és format per jugadors joves, que ataquen i contrataquen, i en el 57 tornen a avançar-se en el marcador per mitjà d’Esteban.

Es produeix la jugada conflictiva, passant-se al 3 a 1, obra d’E. Navarro. Els nervis es van apoderar dels solsonins, van descentrar-se i això va ser aprofitat pels lleidatans . A. Fernández marca el 4 a 1 (87’) i Farré consuma la golejada en el 90’ (5 a 0).

Les dues derrotes consecutives ens traslladen al lloc novè, desitjant que es trenqui el proper diumenge la negativitat en els resultats i que els jugadors i tècnic no es vegin afectats pels mateixos.

Una bona manera és guanyant el Linyola, que és el proper rival. Esperem que la pilota donada per FERRETERIA FERROMAT sigui un factor positiu determinant. A més, els aficionats i simpatitzants cal que recolzem els nostres jugadors i tècnics. ÀNIMS !!!!!
PROPERA JORNADA
Diumenge, 5 de desembre de 2010, a les 4 de la tarda (16:00 h), en el Camp d’Esports de Solsona

CF SOLSONA   &    CF LINYOLA