dimecres, 15 de desembre de 2010

Arnau Albets, Laia Pallarès, Paula Martínez i Ariadna Fortes pugen al podi al Trofeu Nacional d’Arenys de Munt


Núria Navarro, Gemma Barrera, Jèssica H. Pallarès i Mercè Llordella freguen el podi en el mateix trofeu, carregat d’una multitud de patinadors d’alt nivell a totes les seves categories i nivells

Els dies 3 i 4 de desembre, a la població d’Arenys de Munt, es va celebrar el Trofeu Nacional de Patinatge Artístic d’Arenys de Munt. Aquesta competició va reunir a més de dos-cents patinadors d’arreu d’Espanya vinguts de Santander, Valladolid, Illes Balears (que per problemes amb la vaga dels controladors aeris no varen poder-hi  assistir) i d’arreu de Catalunya.

En aquesta competició el Solsona Patí Club va tenir el privilegi d’estar convidat per l’organització, on hi van participar: Núria Navarro, Gemma Barrera, Blanca Barrera, Marina Albets i Arnau Albets al nivell “Mini”; Berta Carrasco al nivell “D”; Laia Pallarès al nivell “C”; Jèssica H. Pallarès i Marta Miró al nivell “Certificat”; Paula Martínez i Mercè Llordella a la categoria “Aleví”; i Ariadna Fortes a la categoria “Juvenil”.

El dissabte dia 3 de desembre es va centrar en la competició dels nivells d’Iniciació on cada nivell comptava amb la participació de més de 20 patinadors a cadascun d’ells. Tots els patinadors solsonins varen competir d’allò més bé realitzant tot allò que saben fer i sense pràcticament errors, aconseguint unes excel·lents classificacions en una competició d’alt nivell. A la categoria “MINI” la Núria Navarro va fregar el podi quedant en quarta posició, Gemma Barrera la va seguir en cinquè lloc, de molt a prop es va situar la Blanca Barrera en setè lloc, seguida per la Marina Albets que es va situar en vuitena posició. La gran sorpresa va ser per Arnau Albets que es va alçar al capdamunt del podi com a campió d’aquest nivell. A la categoria “D”, la Berta Carrasco ens va sorprendre aconseguint una excel·lent vuitena posició en la categoria amb major nombre de participants. A la categoria “C” la Laia Pallarès ens va donar la gran sorpresa per l’alt nivell de totes les seves participants, i va pujar damunt del podi com a tercera classificada d’aquest nivell. A la competició de “Certificat” la nostra patinadora solsonina, Jèssica H. Pallarès va fregar el podi quedant en quarta posició amb el millor patinatge de la jornada i amb una gran coreografia; a la mateixa categoria la nostra patinadora Marta Miró es va superar aconseguint una meritòria novena posició en el grup de major nivell de tota la jornada.

El diumenge dia 4 de desembre varen competir les patinadores de Categoria Nacional. La competició Aleví va ser d’infart amb la participació de les millors patinadores d’aquesta categoria d’arreu d’Espanya (on hi estaven presents els podis d’aquesta temporada); com la patinadora d’Arenys, subcampiona d’Espanya, a priori havia d’estar damunt del podi pel seu nivell però el seu programa va estar ple d’errors i va fer que realment la classificació es veiés alterada perquè la Mercè Llordella va sortir just darrere seu i va realitzar un programa sense cap errors, amb velocitat i bona coreografia però tot i així la van situar just darrere d’aquesta patinadora d’Arenys (una classificació injusta); però després va sortir la Paula Martínez, amb un bon programa molt millor que la patinadora del club organitzador però no tant bo com el de la Mercè i va fer que les jutges ja no poguessin aguantar a la patinadora amfitriona de l’entitat aconseguint desmarcar-se per davant aconseguint pujar damunt del podi com a tercera classificada Aleví. Volem destacar que aquest podi es del tot merescut per la Paula però el que realment hauria estat just que ambdues patinadores solsonines hi haguessin estat damunt. A la categoria Juvenil, Ariadna Fortes ens va sorprendre a tots per la seva gran progressió realitzant un excel·lent programa sense errors, aconseguint pujar damunt del podi com a subcampiona de la seva categoria.

L’Equip Tècnic del Solsona Patí Club, la Junta Directiva i tots els seus membres vol felicitar a tots els patinadors pel seu excel·lent treball que dia a dia fan que l’esport del patinatge artístic solsoní brilli per tot arreu on es desplaça, tant per els excel·lents resultats aconseguits com per l’afinitat de tots els patinadors entre ells i entre els esportistes d’altres entitats. També volem felicitar a tots els pares, amics i familiars que es van desplaçar fins Arenys de Munt, pel bon ambient viscut i per haver fet inoblidable aquest cap de setmana ple de bons i divertits moments.

Moltes felicitats a tots !

De dreta a esquerra, Ariadna Fortes, dues patinadores amigues de Valladolid, Paula Martínez, Mercè Llordella i Ester Fornell (entrenadora del Solsona Patí Club)       
de dreta a esquerra, Jèssica H. Pallarès, Marta Miró, Ester Fornell (entrenadora del Solsona i Cubelles), les patinadores de Cubelles i Vane Chacón (monitora del Cubelles)  
de dreta a esquerra, Núria i Ares Navarro, Blanca i Gemma Barrera, Arnau i Marina Albets, Laia Pallarès, Berta Carrasco i darrere Ester Fornell (entrenadora del Solsona Patí Club)