dimecres, 15 de desembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 18/12 al 24/12


LLADURS
Celebració comunitària de la Penitència.- Dijous vinent, 23 de desembre, a les 9 del vespre.

MADRONA
Missa del Gall.- Divendres, dia 24, a les 8 del vespre, Missa del Gall a la capella de Castellana.
Diumenge, dia 26.- A les 10 del matí, Missa de la Sagrada Família.

NAVÈS
Celebració penitencial.- Demà dilluns, dia 20, a les 9 del vespre, hi haurà una celebració comunitària del sagrament de la Penitència per a totes les parròquies de Linya, Besora, Sant Feliu i Navès.

OGERN
Celebració comunitària de la Penitència.- Demà dilluns, dia 20, a les 9 del vespre, per les parròquies d’Ogern, Castellar de la Ribera, Montpol, Ceuró i Altès.

PINELL
Missa de Nadal.- Dissabte, dia 25, a les 10 del matí.

SANT CLIMENÇ
Missa del Gall.- Divendres, dia 24, a les 10 del vespre.
Diumenge, dia 26.- A 2/4 de 12, Missa de la Sagrada Família.

SANT JUST-JOVAL
Celebració Comunitària de la Penitència.- Demà dilluns, dia 20, a 2/4 de 10 del vespre.

SOLSONA
Missa en família.- Avui, 4t Diumenge d’Advent, a la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estan invitats tots els nens de la Catequesis amb els seus familiars.

Noces d’Or i d’Argent matrimonials.-
Fa 20 anys que es va començar a la Parròquia de Solsona la celebració conjunta de les noces d’Or i d’Argent. Darrerament la celebràvem el tercer diumenge d’Advent, que aquest any s’esqueia el dia 12 de desembre. Com que es va anunciar per aquest dia l’ordenació episcopal del nou bisbe, Mons. Xavier Novell, va semblar millor deixar per després de les festes de Nadal la celebració dels matrimonis.
Alguns dels interessats, els que porten 25 o 50 anys de matrimoni (casats respectivament l’any 1985 i 1960), tenen molt clar que això no es pot deixar perdre i aquesta setmana s’han reunit per posar fil a l’agulla. Esperem que en el proper full ja podrem informar-vos del dia de la celebració, del lloc on podreu apuntar-vos i dels altres detalls de l’organització.
Aprofitem l’avinentesa per a felicitar les parelles que van iniciar aquesta commemoració festiva i que encara continuen trobant-se cada cinc anys. Enguany celebraven els 45 anys i van participar-hi vint-i-dues parelles. Setze parelles més el diumenge passat també celebraven el trenta - cinquè  aniversari. A tots, l’enhorabona!

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 19.- Per Joan Vila Juncà, Estrella López Rodríguez (1r a.), a les 12. A Sant Antoni Abat. A Sant Llorenç. Dia 20.- Ànimes. A Sant Llorenç. Dia 21.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 22.- A Sant Expósito. Ànimes. Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura, Josep Vilella Mosoll. Dia 24.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig, Ot Parramon Guitart, Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola, Encarna Muñoz. Dia 25.- Per família Segret-Sala, Joan Vila Juncà. Dia 26.- Per Joan Plana Corominas, Josepa Balagué Cardona i Joan Sala Reixach, Miquel Canals Corominas i Josep Solé Malé, Josep Muntada Trilla.
SOLSONA: Dia 18.- A les 8 del vespre, per Carmen Hernández Melero, Antònia Tarrés Fusté i germans Joan, Carme, Josep i família; esposos Miquel Barrera Coll (2n a.) i Maria Mosella Vilaseca (6è a.), Pere Bajona Llorens i Claustre Vendrell Oliva, Joan Colell Cinca (6è a.) i Claustre Vilajosana Bajona (13è a.), Josep Gualdo Puig i Carme Muntanyà Parera. Dia 19.- A les 10 del matí, per Antònia Tarrés Fusté i germans Joan Carme i Josep i família; esposos Miquel Barrera Coll (2n a.) i Maria Mosella Vilaseca (6è a.), Pere Bajona Llorens i Claustre Vendrell Oliva, Joan Colell Cinca (6è a.) i Claustre Vilajosana Bajona (13è a.). A 2/4 de 12, per Benvinguda Closa, Ramona Barrera, Antònia Tarrés Fusté i germans Joan Carme i Josep i família; esposos Josep Gualdo Puig i Carme Muntanyà Parera, Miquel Barrera Coll (2n a.) i Maria Mosella Vilaseca (6è a.), Pere Bajona Llorens i Claustre Vendrell Oliva, Joan Colell Cinca (6è a.) i Claustre Vilajosana Bajona (13è a.). A 2/4 d’1, per Benvinguda Closa, Ramona Barrera, Antònia Tarrés Fusté i germans Joan Carme i Josep i família; esposos Miquel Barrera Coll (2n a.) i Maria Mosella Vilaseca (6è a.), Pere Bajona Llorens i Claustre Vendrell Oliva, Joan Colell Cinca (6è a.) i Claustre Vilajosana Bajona (13è a.). Dia 20.- A les 10 del matí, per Josep Folch Pubill (39è a.). Dia 21.- A les 10 del matí, pels esposos Josep Porredon Vilana i Maria Vidal Sangrà. Dia 22.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Montserrat Casadesús Guix (11è a.) i pares Manel i Núria i germà Josep. Dia 24.- A les 10 del matí, per Núria Riu Folguera (13è a.).