dimarts, 7 de desembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys de l'11/12 al 19/12


NAVÈS
Festa i fira de Santa Llúcia.- Aquest dissabte, 11 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, Missa a la capella de Santa Llúcia.
Diumenge, dia 12, a les 11, Missa a la capella.
Dilluns, dia 13, festa de Santa Llúcia, a les 11, Missa a la capella.

SOLSONA
Partida de Santa Llúcia.- Avui diumenge, dia 12, a 2/4 de 12, Missa a la capella de Santa Llúcia del Vinyet, patrona de la partida. S’oferirà la Missa en sufragi de Josep Fornell Malé,que era veí de la partida.

Missa de Santa Llúcia al Claustre.- Demà dilluns, dia 13, a les 10, Missa en honor de santa Llúcia, patrona de les modistes, amb la imatge de la santa.

VIDA CREIXENT: Trobada mensual.- Demà, dia 13, a 2/4 de 6 de la tarda a la Companyia de Maria amb el tema n. 3: Benaurats els que ploren, Déu els consolarà.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..

L’ARQUEBISBE LLUÍS LADARIA
ORDENA BISBE MN. XAVIER NOVELL I GOMÀ

La cerimònia d’ordenació i la presa de possessió com a nou titular del Bisbat de Solsona estarà concelebrada pel Nunci Apostòlic, i el Bisbe Jaume Traserra.

Mons. Lluís Ladaria, Secretari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, ordenarà bisbe Mons. Xavier Novell i Gomà el proper diumenge dia 12 de desembre de 2010 a les 16.30 a la Catedral de Solsona. En la mateixa cerimònia, el nou prelat prendrà possessió de la diòcesi de Solsona en substitució de Mons. Jaume Traserra i Cunillera.

La cerimònia d’ordenació i presa de possessió de Mons. Xavier Novell comptarà amb una nodrida representació d’arquebisbes i bisbes catalans i espanyols. Assistiran a l’acte una gran representació de polítics i societat civil del país.

Cronograma del dia

13.00 – Roda de premsa de Mons. Xavier Novell i Gomà al Palau Episcopal de Solsona.

15.30 – Mons. Xavier Novell visita l’Ajuntament de Solsona, signa el llibre d’honor i es desplaça caminant des de l’Ajuntament fins a la Catedral acompanyat pel bisbe Jaume Traserra i les autoritats civils de Solsona.

16.30 – Cerimònia d’ordenació i presa de possessió.

18.00 – Salutació del nou bisbe als feligresos, a la Catedral.

MISSES ENCOMANADES

PARTIDA DE SANTA LLÚCIA: Diumenge, dia 12, a la capella del Vinyet, per Josep Fornell Malé, de la Cabana de l’Abat.
SANT LLORENÇ: Dia 13.- Ànimes. Per Jaume Moix Vidal Barnola. Dia 14.- Per Elena González Angulo, família Xandri-Farràs. Dia 15.- Per Adelaida Pascuet Costa. A sant Llorenç. Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell, Maria Plana  Dia 17.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig, Ramon Comellas, Maria de Lord Sala Pujol. Dia 18.- Per Jaume Rovira Palau. Dia 19.- Per Joan Vila Juncà. A sant Antoni, a Sant Llorenç.
SOLSONA: Dia 11.- A les 8 del vespre, Dolors Pons Argerich (28è a.); esposos Silvestre Grifell Algué (39è a.) i Rita Vilà Brichs (59è a), Josep Bonany i Pepeta Llorens. Dia 12.- A les 10 del matí, per Dolors Pons Argerich (28è a.); esposos Silvestre Grifell Algué (39è a.) i Rita Vilà Brichs (59è a.), Josep Bonany i Pepeta Llorens, Maria Vilardell Colell (12è a.) i Ramon Vidal Sangrà. A 2/4 de 12, per Dolors Pons Argerich (28è a.); esposos Silvestre Grifell Algué (39è a.) i Rita Vilà Brichs (59è a.), Josep Bonany i Pepeta Llorens, Maria Vilardell Colell (12è a.) i Ramon Vidal Sangrà. A 2/4 d’1, per Josep Colell Matiñó, Dolors Pons Argerich (28è a.); esposos Silvestre Grifell Algué (39è a.) i Rita Vilà Brichs (59è a.), Josep Bonany i Pepeta Llorens, Maria Vilardell Colell (12è a.) i Ramon Vidal Sangrà, Sebastià Subirà i Àngela Sangrà i Dolors Subirà i Cèlia Boguñà. Dia 13.- A les 10 del matí, per Ramon Valls. A 2/4 de 8 del vespre, per esposos Josep Bonany i Pepeta Llorens, Ramon Ollé Muntada (5è a.) i Montserrat Bajona Irla (39è a.), Julià Pujantell Solà (38è a.) i Maria Vila Baltondra i fill Joan (19è a.). Dia 14.- A les 10 del matí, per Eduard Soler Oller (2n a.) i pares Marià Soler Alavedra i Teresa Oller Puig, Pilar Rodríguez Arias i família Ventura-Capdevila. Dia 16.- A 2/4 de 8 del vespre, per José Mas Valls (36è a.). Dia 17.- A les 10 del matí, per Josefa Rafart Planes, Teresina Calveras Cots (8è a.). A 2/4 de 8 del vespre, per Teresina Calveras Cots (8è a.); esposos Josep Baiget i Concepció Cabestany.