dimecres, 1 de desembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 04/12 al 12/12


CAMBRILS
Festa de Santa Bàrbara.- Avui diumenge, 5 de desembre, Missa a la capella d’Espunyes.

LA MATA (Llinars)
Festa de la Puríssima.- Dimecres, 8 de desembre, a 2/4 d’11, Missa en honor de la Immaculada Concepció.

LA VALLDORA
Festa de Santa Eulàlia.- Avui diumenge, 5 de desembre, a les 4 de la tarda, Missa, visita al cementiri i benedicció del pa

NAVÈS
Festa i fira de Santa Llúcia.- Dissabte que ve, 11 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, Missa a la capella de Santa Llúcia.
Diumenge, dia 12, a les 11, Missa a la capella.
Dilluns, dia 13, festa de Santa Llúcia, a les 11, Missa a la capella.

MADRONA
Festa de la Puríssima a Caballol.- Dimarts vinent, dia 7, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa de la Puríssima a Caballol del Pla.

PINELL
Festa de la Puríssima.- Dimecres que ve, dia 8, a les 10 del matí, Missa de la Puríssima.

SANT CLIMENÇ
Festa de la Puríssima.- Dimecres, dia 8, a 2/4 e 12, Missa d ela Puríssima.

TIMONEDA
Festa patronal de santa Eulàlia.- Divendres vinent, 10 de desembre, a les 12, Missa en honor de la nostra patrona santa Eulàlia, verge i màrtir.


SOLSONA
Missa en família.- Durant el temps d’Advent, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria, estarà participada pels nens de la Catequesi. I estan invitats també els pares i familiars. D’aquesta manera la celebració estarà més animada i tots plegats hi sortirem guanyant.

Misses de la Festa de la Puríssima i Vespres.-  Seran igual que els diumenges. Tinguem present que a la vigília, dia 7, a 2/4 de 7 de la tarda, hi ha Missa la Companyia de Maria, i a les 8, Missa al Claustre.
Abans de la Missa de les 8 del vespre del Claustre, cantarem les Vespres de la Puríssima.

Partida de Santa Llúcia.- Diumenge que ve, dia 12, a 2/4 de 12, Missa a la capella de Santa Llúcia del Vinyet, patrona de la partida.

Ordenació episcopal i presa de possessió de la Diòcesi.- El proper diumenge, 12 de desembre, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Catedral, mons. Xavier Novell i Gomà rebrà l’ordenació episcopal. Presidiran la cerimònia l’Arquebisbe monsenyor Lluís Ladaria, el senyor Nunci Renzo Frattini i monsenyor Jaume Traserra.
Avui, dia 5, a la missa conventual de les 7 de la tarda, a la Catedral, monsenyor. Jaume Traserra, actualment Administrador Apostòlic, s’acomiadarà de la Diòcesi.

Servei religiós per als romanesos.- Fa aproximadament un mes que a Solsona hi resideix un sacerdot romanès pertanyent a l’Església ortodoxa. És el P. Dan Aurlian Sfarlea, que junt amb alguns romanesos que ja porten uns anys vivint entre nosaltres van visitar el senyor Bisbe i li manifestaren el seu desig de poder celebrar l’Eucaristia i administrar els sagraments amb els ritus pròpies d’aquesta església cristiana oriental.
Ja fa un mes que els diumenges, a les 10 del matí, celebren l’Eucaristia a la Sala gran de la Casa d ela parròquia. Ens alegrem que aquest col·lectiu del país de Romania pugui rebre de forma estable atenció espiritual.

Catequesis per a  joves i adults.- Cada dilluns i dimecres, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, té lloc una sessió de Catequesi oberta a tothom sense compromís per als qui vulguin aprofundir la seva fe, fer una experiència espiritual i apropar-se al missatge de Crist. Ara tenim l’oportunitat de conèixer directament el camí neocatecumenal que ja s’ha estès arreu del món.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..


MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 6.- Per Josep Maura Clotet. A Santa Llúcia. Dia 7.- Donant. A la Mare de Déu de Lurdes. Per Concepció Muntada Solé. Dia 8.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig, Joan Vila Juncà, Ramon Riu Vantoldra i Celestí Subirà Parramon. Dia 9.- Per Mn. Joan Costa Pujol, Jaume Piqué Sató, difunts donant. Dia 10.- Pels esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans. A la Mare de Déu de Lurdes. A sant Josep. Dia 11.- Per José Pérez Trujillo i Ana Escudero Martín. Ànimes. Per Ramon Canals Serra. Dia 12.- Per Joan Agustí Pla, Maria Ollé Farràs. A sant Llorenç.
SOLSONA: Dia 4.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Miquel Vilardell Trench i Joan Vilardell Torrent i Dolors Casals Torrent, Maria Victòria Angulo Díaz (5è a.), Rosita Vilardell Serra. A les 8 del vespre, per Miquel Vilardell Trench i Joan Vilardell Torrent i Dolors Casals Torrent. Dia 5.- A les 10 del matí, per Ramon Serra Malé. A 2/4 de 12, per Ramon Serra Malé. A 2/4 d’1, per Josep Muedra Bendicho (5è a.). Dia 6.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Josep Muedra Bendicho; esposos Josep Casanovas Alsina (27è a.) i Fe Ruaix Obradors.. Dia 7.- A les 8 del vespre, al Claustre, per Concepció Oller Blanch. Dia 8.- A les 10 del matí, per Carme Regués Caubet (1r a.); esposos Ramona Riu Bantoldra i Celestí Subirà Parramon. A 2/4 de 12, per Carme Regués Caubet (1r a.), Vicenç Jané Torra; esposos Josep Trench Santaeulària i Paula Espuga Sala i família. A 2/4 d’1, per Montserrat Massana Tarrés (5è a.), Miquel Ramellat Pujantell (2n a.), Carme Regués Caubet (1r a.). Dia 9.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Joan Roca Codina (28è a.). Dia 10.- A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Maria Marsiñach Milté i Jaume Sergarra Jordana.