dimecres, 1 de desembre de 2010

Acte de presentació dels equips del clubs del CB Solsona


El Club Bàsquet Solsona va fer l’acte de presentació dels equips de la temporada 2010-2011. Aquesta activitat es planteja com una festa del bàsquet solsoní, on ens reuneix tot el club per passar una bona estona junts. Enguany, es va fer dissabte passat, després del partit del primer equip. Prèviament, a la mitja part del partit van sortir a pista l'Escola de Bàsquet i els Pre-minis per jugar un partidet.

La cerimònia de presentació es va iniciar amb l’entrada de cada equip i la presentació individualitzada dels esportistes. Conforme es presentava cada equip, disposava d’uns breus minuts per fer una  activitat, entrenament o demostració, i seguidament es feien la fotografia d’equip amb el patrocinador. Val a dir que alguns equips van fer riure molt al públic amb propostes molt divertides.

Per ordre d’aparició van sortir els següents equips: Escola de Bàsquet (prebenjamins),  Pre-mini mixt, Mini mixt, Infantil masculí, Cadet femení, Cadet masculí, Júnior femení, Júnior masculí, Sènior femení i el Sènior masculí; i per acabar també va sortir una representació dels veterans del Bàsquet de Manteniment.

 L’acte va finalitzar amb la foto global de família de la temporada i amb el crit de guerra del club, amb tots els esportistes apilats al bell mig de la pista.