dilluns, 22 de novembre de 2010

VISITA AL SOL DE LA COORDINADORA TERRES DE LLEIDA-FECAFAMM


El passat dimarts 16 de novembre vam rebre al Sol del Solsonès la visita de la Coordinadora Terres de Lleida-FECAFAMM, la coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions de la província de Lleida.
Les entitats de salut mental i addiccions de Lleida ens hem unit per tal d’analitzar la situació de la salut mental del territori de Lleida i compartir entre tots els projectes i necessitats, que són moltes, per tirar endavant entre tots. La primera reunió es va fer fa dos anys a Solsona convocada pel Sol del Solsonès i des de llavors ens hem anat trobant a les diferents comarques. Formen part d’aquesta coordinadora les següents associacions: Associació Salut Mental Ponent ( Lleida ), Sol del Solsonès, Associació Salut Mental Ondara-Sió ( Cervera ), Associació d’afectats de Discapacitat Derivada de Malaltia Mental, Associació per la Salut Mental el Pla d’Urgell, Associació Salut Mental La Noguera, Federació Catalana d’Associacions de Familiars i persones amb problemes de Salut Mental ( FECAFAMM ).

Després de reunir-nos al matí vam fer una visita a l’Alcalde de Solsona David Rodríguez i una visita al President del Consell comarcal Marià Chaure per tal de comunicar-los-hi els nostres projectes i ens van demostrar el seu suport en la nostra feina en tot moment.

Reunió amb el president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià ChaureReunió amb l'alcalde de Solsona, David Rodríguez


 
Membres de la coordinadora al Sol del Solsonès