dimecres, 3 de novembre de 2010

Una vegada més tots els patinadors del Solsona Patí Club aproven els Certificats


El passat dia 24 d’octubre, al Pavelló Municipal de Solsona, es van celebrar les probes per anar ascendint de nivell conegudes per tots els amants del patinatge artístic com “Certificats”. Aquestes probes van estar organitzades per la Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida  conjuntament amb el Solsona Patí Club.

Aquestes probes s’han d’anar superant començant per el nivell “E”, seguides pel “C”, “B”, “A” i “Debutants” en la modalitat de Lliure; i de Figures Obligatòries comencen pel “C”, seguides pel “B”, “A” i “Debutants”.

El Solsona Patí Club va estar representat en aquestes probes per Patrícia Cases i Gemma Colilles al Certificat “C” de Figures Obligatòries. A la modalitat de Lliure hi van prendre part en Moisès Semis al Certificat “E”, Laia Pallarès al “C” i Jèssica H. Pallarès al “Debutants”.

Les probes varen començar amb les Figures Obligatòries on les patinadores del Solsona Patí Club ho van fer d’allò més bé mostrant la bona tècnica d’aquesta modalitat i el gran domini dels patins per aconseguir, totes dues, el diploma que acredita haver superat correctament aquesta proba. Les dues patinadores solsonines varen ser les úniques aprovades d’aquesta modalitat, on varies patinadores d’altres entitats ho hauran de tornar a intentar en properes ocasions.

Al “E” el Moisès ens va sorprendre a tots realitzant un àngel espectacular, millor que molts patinadors més experts en el món del patinatge. Aquest element, acompanyat dels altres que varen estar patinats correctament pel seu nivell, varen fer que aconseguís el següent diploma d’aprovat pel Solsona Patí Club.

La Laia va sortir a patinar amb molta decisió i velocitat, mostrant la seva gran evolució en poc temps i portava patins nous per ella que havia estrenat feia uns deu dies tant sols. Tots els elements obligatoris varen estar realitzats d’allò més bé acompanyats d’una coreografia molt acurada i elegant que li van donar el següent diploma d’aprovat per l’entitat solsonina.

La última patinadora a patinar a les probes va ser la Jèssica, i ho va fer d’una manera immillorable. Al nivell “Debutants” s’exigeix velocitat, coreografia, domini dels patins, expressivitat, i per descomptat tot això acompanyat d’una acurada tècnica. La Jèssica ho va brodar: va realitzar tots els elements tècnics acompanyats d’una gran coreografia patinada amb velocitat i elegància. Per descomptat, després de veure l’espectacular programa, els jutges no van dubtar en donar-li el diploma d’aprovat del Certificat “Debutants”. Aquest certificat és l’últim que la nostra patinadora solsonina havia de superar, i d’aquesta manera entra automàticament a Categoria Territorial.

Volem donar un agraïment molt especial a tots els pares i familiars dels patinadors del Solsona Patí Club per la seva gran ajuda i col·laboració per l’organització d’aquestes probes.

Laia i Ester


Moisès i Ester

Jèssica i Ester


Moltes felicitats Patrícia, Gemma, Moisès, Laia i Jèssica !