dijous, 25 de novembre de 2010

Solsona va acollir l’Acte Central de CiU del Solsonès amb la presència d’Albert Batalla, Jordi Vilajoana i Mireia Canals


Albert Batalla afirmà que el vot útil al Solsonès és el de Convergència i Unió


Convergència i Unió es reuní el passat dilluns 22 de novembre a la Sala Castellvell de l’Hotel Sant Roc de Solsona a més de 150 persones en l’acte central de la federació nacionalista al Solsonès.

Mireia Canals, candidata del Solsonès i membre nº 9 de la llista de CiU per Lleida fou la encargada de presentar les propostes que Convergència i Unió que té previstes realitzar a la comarca. Canals remarcà que “ el vot útil a la comarca és el de CiU”. La candidata del Solsonès afirmà que “la resta de candidats no tenen objectivament cap possibilitat d’entrar al parlament”. Per la seva part, Jordi Vilajoana,  senador i portant-veu de Convergència i Unió al  Senat va felicitar a Convergència i Unió al Solsonès i a Mireia Canals per la feina que estan fent a la comarca.

Finalment, el cap de llista de CiU per Lleida a les eleccions al Parlament i Alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla va instar als solsonins a votar CiU i reivindicà que Convergència i Unió és l’única formació amb possibilitats reals d’obtenir representació directa del Solsonès al Parlament. Segons Batalla, “ em de votar a Convergència i Unió perquè la Mireia serà la qui ens representi i s’ocupi dels nostres temes del Solsonès”.

Abans de l’acte l’ex Conseller de Cultura de la Generalitat, Jordi Vilajoana es reuní tota la tarda amb un grup d’empresaris i entitats culturals del Solsonès per tal de conèixer quina és l’actual situació a la comarca.
 CiU  del Solsonès