dimecres, 10 de novembre de 2010

Solsona és present a Turisponent per arribar al turisme de proximitat


Solsona serà present aquest cap de setmana a Turisponent, la fira del turisme, la gastronomia, l’oci i la cultura de les terres de Lleida, que se celebra a Mollerussa. La ciutat hi participarà a través d’un estand de la Societat Municipal de Promoció Turística amb la col·laboració del Patronat Comarcal de Turisme.  

Les empreses turístiques del Solsonès que vulguin fer difusió dels seus serveis a través d’aquest estand poden portar el material a l’Oficina del Nucli Antic i Promoció Turística Municipal, ubicada a la plaça Major, fins divendres al matí. La publicitat de l’oferta de la comarca es posarà a disposició dels visitants durant els tres dies de la fira.

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Solsona considera interessant participar en aquest certamen mollerussenc per captar el turisme que no coneix Solsona i proposar-li l’oferta local com a alternativa propera amb una àmplia varietat d’activitats durant tot l’any. Trini Pià, gerent de la Societat Municipal de Promoció Turística, afirma que “el perfil del visitant majoritari es correspon a un públic de proximitat i català, i Turisponent és una oportunitat per donar-nos a conèixer”.


        Solsona, 10 de novembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona