dijous, 18 de novembre de 2010

Rosa Calaf impartirà la conferència “Dones al Món: Oprimides però puntal de la societat”


L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès presenta la conferència “Dones al Món: Oprimides però puntal de la societat” dins del cicle Amb Ulls de Dona

El proper dijous 25 de novembre es celebrarà la conferència “Dones al Món: Oprimides però puntal de la societat” a càrrec de prestigiosa periodista Rosa Maria Calaf. Amb ella farem una mirada a les diferents cares de l’opressió que encara pateixen les dones a molts països del món, i veurem com, tot i això segueixen sent el pal de paller de les societats.

La conferència forma part del cicle “Amb Ulls de Dona”,un cicle de cinema i conferencies organitzat per l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès. Un projecte que rep el suport del Institut Català de les Dones, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Oficina de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat de Catalunya. “Amb ulls de dona” és una iniciativa que vol posar en evidència la relació existent entre les dones, els drets humans i la cultura de la pau present als diferents països del món.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Solsonès vol donar exemple i animar així a tots els que vulguin veure una realitat i una visió global del paper que té la dona dins de la nostra societat. 

Font: Consell Comarcal del Solsonès