dimecres, 24 de novembre de 2010

Podis del Solsona Patí Club al Trofeu Charlie Rivel de Cubelles

Ariadna Fortes i Mercè Llordella aconsegueixen tres trofeus 

Aquest cap de setmana, a Cubelles, s’ha celebrat el II Trofeu Charlie Rivel de patinatge artístic organitzat pel Club de Patinatge Artístic Cubelles d’on la nostra entrenadora Ester Fornell també ho és d’aquesta entitat.
La competició va tenir començar el dissabte dia 20 de novembre pel matí amb la competició de Figures Obligatòries, on del Solsona Patí Club hi van prendre-hi part la Paula Martínez i la Mercè Llordella a la categoria INICIACIÓ “B” (que feia més de sis mesos que no entrenaven aquesta modalitat i durant aquesta setmana s’havien posat a entrenar-la), i Ariadna Fortes a la categoria JUVENIL. A la competició de dissabte la nostra entrenadora Ester Fornell va acompanyar als nostres patinadors solsonins. 

A totes les categories hi existia un nivell impressionant de tots els seus competidors amb la participació dels campions de Barcelona d’Iniciació i amb podis estatals a les categories nacionals. El nivell era tant alt que tots els seus competidors tenien possibilitats d’assolir el podi i els jutges van haver de fer una feina molt i molt acurada per ser justos en les classificacions. Finalment, a la competició de Figures Obligatòries, la Mercè Llordella va finalitzar en un meritori sisè lloc i la Paula Martínez en una excel·lent onzena posició. Ariadna Fortes, després d’una dura lluita tècnica amb la resta de competidores, va alçar-se a l’esglaó més alt del podi aconseguint ser la campiona de la seva categoria. 

El mateix dissabte per la tarda va tenir lloc la competició de Lliure de totes les categories nacionals amb més de vuitanta patinadors repartits en les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. La Paula i la Mercè varen competir a la categoria Aleví, i l’Ariadna ho va fer a la categoria Juvenil. 

La categoria Aleví va ser la més multitudinària de totes les categories de la tarda, amb un nivell extrem on després d’una dura lluita entre totes les participants finalment totes les solsonines van aconseguir uns més que excel·lents resultats: Paula Martínez va aconseguir ser cinquena (amb un programa sense cap error) i la Mercè Llordella va pujar al podi en tercera posició (també sense cap error). A la categoria Juvenil, una altra categoria amb un gran nombre de competidors i tots amb un bon nivell, va alçar-se en tercer lloc la nostra patinadora solsonina Ariadna Fortes després d’un programa sense tenir grans errors guanyant a patinadores que a priori eren millors però que varen fallar molt més, destacant que el patinatge és així on actualment amb el nivell tant alt en tots els competidors sempre guanyen els patinadors que tenen menys errors en els programes. 

El diumenge dia 21 de novembre pel matí varem tenir a quatre patinadors del Solsona Patí Club competint en aquest trofeu a les categories d’Iniciació de Lliure: Berta Carrasco i Núria Navarro a la categoria INICIACIÓ “D”, Carolina Semís i Laia Pallarès a la categoria INICIACIÓ “C”. Aquests patinadors solsonins varen estar acompanyats per la nostra monitora Jèssica H. Pallarès, que era la seva primera competició com a tècnic i ho va fer d’allò més bé preocupant-se en tot moment dels patinadors de la nostra entitat i de tot allò que un tècnic esportiu ha de fer (assessorament tècnic, donar suport psicològic, fer que els esportistes gaudeixin de la competició i gaudir ella també de la seva feina). 

Durant el matí és van trobar prop de vuitanta patinadors competint en aquestes dues categories on tots els participants tenien un alt nivell. Tant la Berta com la Núria varen realitzar uns bons programes i tots ells sense errors aconseguint uns excel·lents resultats: Carolina Semís va classificar-se en 27a posició, Laia Pallarès va ascendir fins el dotzè lloc, Berta Carrasco es va situar en 38a posició i la Núria Navarro en 39a posició. 

Volem agrair a tots els pares, amics i familiars que es van desplaçar fins a Cubelles per a gaudir de dues jornades de patinatge amb tant nivell, també volem felicitar a tots els patinadors del Solsona Patí Club per mostrar la seva gran evolució que dia rere dia fan que la seva millora sigui excepcional mostrant el bon patinatge dels patinadors de la nostra entitat, i també felicitar a Jèssica H. Pallarès per haver aconseguit una matrícula d’honor com a tècnic en la seva primera competició com a tal. 

També volem felicitar a la nostra entrenadora Ester Fornell per la multitud de podis aconseguits en aquesta competició, on els seus patinadors de Cubelles i de Solsona van aconseguir dotze trofeus. 

Moltes felicitats Núria, Berta, Carolina, Laia, Paula, Mercè i Ariadna !