dilluns, 15 de novembre de 2010

Montse Auguets i Ariadna Fortes aconsegueixen uns bons resultats a la Copa Catalana

Els dies 6 i 7 de novembre, a la ciutat de Solsona, es va celebrar la Copa Catalana 2010 de Patinatge Artístic on es reuneixen els tres patinadors de cada categoria i província que no han participat al campionat de Catalunya però que han aconseguit podi a la Copa de cada territorial.. 

Del Solsona Patí Club hi vàrem tenir a Ariadna Fortes a la categoria Juvenil, i Montse Auguets que participava a la categoria Júnior. 

Totes dues patinadores varen realitzar bons programes curts amb petits errors, on l’Ariadna anava en onzè lloc provisional i la Montse estava en el novè lloc. Al programa llarg és molt difícil aconseguir millorar posicions, però totes dues patinadores varen sortir a gaudir del campionat i amb ganes de fer-ho d’allò més bé. Així va ser, l’Ari aconseguia realitzar un bon programa llarg remuntant moltes posicions aconseguint situar-se prop del podi i gràcies a la suma dels dos programes finalitzava en un excel·lent vuitè lloc de la Copa Catalana Juvenil. La Montse també va realitzar un bon llarg, remuntant també posicions i finalitzant també en vuitè lloc de la Copa Catalana Júnior. 

El Solsona Patí Club vol felicitar a les dues patinadores solsonines per la seva bona temporada. La nostra entrenadora Ester Fornell està molt satisfeta del treball realitzat per aquestes dues patinadores i per la seva progressió durant tota la temporada que gràcies a l’estímul d’aquesta competició ha motivat molt més a aquestes patinadores que no han pogut accedir al Campionat de Catalunya; també vol felicitar a multitud de patinadors de l’entitat que varen estar animant i gaudint del patinatge al costat de les seves companyes durant tota la competició. 

També volem agrair la gran col·laboració rebuda pel Lluís Closa perquè va venir a realitzar excel·lents fotografies a les dues patinadores solsonines durant la competició. 

 Montse Auguets realitzant el seu programa curt
Ariadna Fortes realitzant el seu programa curt

Moltes felicitats Montse ! Moltes felicitats Ari !

NOTA: Fotos cedides per Lluís Closa i text cedit pel Solsona Patí Club