dimecres, 24 de novembre de 2010

Més podis pel Solsona Patí Club al Trofeu Ciutat de Mollerussa 2010

Paula Martínez i Mercè Llordella tornen a pujar damunt del podi a la categoria Aleví, Ariadna Fortes millora classificacions i s’apropa a ell a la categoria Juvenil, i Montse Auguets també damunt del podi a la categoria Júnior 

El diumenge dia 21 de novembre, a la població de Mollerussa, es va celebrar el XIX Trofeu Ciutat de Mollerussa amb la participació de la major part dels patinadors de categoria territorial i nacional de la federació lleidatana. 

El Solsona Patí Club va estar-hi representat per: Mercè Llordella i Paula Martínez a la categoria Aleví; Ariadna Fortes a la categoria Juvenil; i Montse Auguets a la categoria Júnior. 

Tota la competició va estar amb un bon nivell però al estar tots els seus participants al final de la temporada o bé preparant la temporada 2011, es va veure un fort cansament en tots els participants. 

Les patinadores solsonines venien d’una altra competició on feia molt poques hores que s’havien tret els patins quan començaven els entrenaments oficials de la competició, i la Montse feia poques hores que estava en un acte relacionat amb el pubillatge. Per aquest motiu volem destacar que els resultats aconseguits en aquesta competició encara tenen més valor les classificacions de les patinadores del Solsona Patí Club. Totes elles varen competir amb un elevat nivell i una extrema elegància que va marcar diferència, destacada per tots els assistents a la competició. 

Paula Martínez es va alçar en segon lloc (remuntant llocs respecte el curt i situant-se en primer lloc del llarg) a poques dècimes de la primera posició i Mercè Llordella la va seguir en tercera posició (quedant segona al programa llarg igual que el curt però amb els alt i baixos de la resta de competidores la van fer baixar fins al tercer) però també a poques dècimes de les dues patinadores del podi. 

Ariadna Fortes va finalitzar en cinquena posició després d’una bona competició tant al curt com al llarg destacant la seva elegància innata damunt dels patins, superior a la resta de patinadors de la competició. 

Montse Auguets va pujar fins al segon esglaó del podi destacant que en aquesta competició tots els seus salts varen estar espectaculars fent que s’apropés molt al primer esglaó del podi en la classificació. 

La nostra entrenadora Ester Fornell va estar al costat de les nostres patinadores en tot moment fent que gaudissin de la última competició de la temporada 2010 de la federació lleidatana.


Felicitats Montse, Ariadna, Mercè i Paula !

Mercè 

Paula

Ariadna

Montse