dilluns, 8 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Solsona organitza un curs de cuina bàsica dins la campanya ‘A casa, iguals’


Aquest dissabte, dia 13, comença el curs de cuina de supervivència que organitza la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona. Es durà a terme els tres propers dissabtes de 10 a 1 a la cuina de l’escola Setelsis. L’impartirà el cuiner Oriol Pallarès, que explicarà com preparar plats bàsics i equilibrats per al dia a dia.

Aquest curs s’emmarca en la campanya “A casa, iguals”, que té per finalitat promoure el repartiment equilibrat del treball domèstic. La participació és oberta a tothom, però cal inscriure-s’hi prèviament. El preu de la inscripció és de 10 euros. Qui hi estigui interessat ha d’adreçar-se fins divendres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona.

Aquest curs és la darrera activitat de tardor de la campanya “A casa, iguals”. Hi col·laboren el Consell Comarcal del Solsonès, l’Institut Català de les  Dones i la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Des d’aquesta temporada es pot seguir l’actualitat de la campanya a traves del bloc a internet http://acasaiguals.blogspot.com


          Solsona, 8 de novembre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona