dijous, 25 de novembre de 2010

La regidoria d’Educació de Solsona selecciona personal per a la Ludoteca de Nadal


La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Solsona obre un procés de selecció per contractar dos monitors o monitores per treballar a la Ludoteca de Nadal. Aquest servei, que s’oferirà a les instal·lacions del col·legi Arrels Primària del 23 de desembre al 5 de gener, és una iniciativa conjunta del consistori i la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) amb la col·laboració del Consell Comarcal i d’aquest centre escolar.       

Per accedir a la convocatòria cal disposar del títol de monitor de lleure o de tècnic d’educació infantil. També es valorarà l’experiència en el lloc de treball. El contracte laboral serà de matins durant els dies laborables entre el període d’obertura de la Ludoteca.

Tothom que hi estigui interessat pot presentar la sol·licitud, amb el currículum i les corresponents acreditacions, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 10 de desembre. El model d’instància es pot descarregar de l’apartat de documents del web municipal (www.ajsolsona.cat).          Solsona, 25 de novembre de 2010
 Font: Ajuntament de Solsona