dimarts, 9 de novembre de 2010

JUVENIL “A”: C.F. Solsona 4 - Escola de Futbol Artesa - Ponts 0


Jugadors: Nil, Moussa (David) (1 gol), Múrcia, Aleix (Raül), Puig, Aresté (Codina), Cots , Jaume (Andreu), Moha  (Sarri  (1 gol)) Robert (2 gols).

Per fi els jugadors del Solsona es van retrobar amb la victòria, desprès d' un mes d' octubre "horribilis". El partit es va iniciar amb el que seria la tònica de tot el matx, un Solsona abocat a la porteria rival i creant ocasions clares de gol, tot i això no va ser fins ben entrada aquesta primera meitat que no es va poder obrir la llauna, fruït d' un mal refús del porter visitant. Aquest gol va donar confiança als locals que van fer dos gols més abans del descans.
A la segona meitat, els jugadors del juvenil solsoní, van sortir amb menys intensitat, fruït del resultat, tot i així els visitants tan sols van inquietar la porteria defensada per Nil en un gran xut que va tenir una gran resposta per part del porter local, aquesta va ser de les poques ocasions que els visitants van inquietar al porter local.
Un gol més i molt de joc del mig del camp van caracteritzar la segona part del partit.
La propera setmana descans per calendari i no es torna a competir fins el dia 20 de novembre que es dissabte i un altre cop a casa, esperant que el sotrac dels última partits ja quedi com una anècdota més de la temporada.Foto: Nil Flores va mantenir la seva porteria a zero.