dimarts, 2 de novembre de 2010

JUVENIL “B”: SÚRIA 0 – CF SOLSONA 2


Victòria de prestigi

Desplaçament complicat el que tenia el Solsona el passat diumenge, desplaçament a Súria on aquest any han format un equip potent amb jugadors de tercer any de diferents pobles de les rodalies com Cardona, Callús, Manresa, a part dels jugadors del mateix poble, amb la intenció clara de quedar al capdavant de la classificació final.
El Solsona va plantejar un partit a la defensiva, esperant al rival al seu propi camp intentant robar la pilota als volants contraris, llançar ràpidament el contraatac i pressionar les segones jugades intensament.
El partit va començar amb un Súria molt actiu, jugant amb pilotes llargues dels centrals cap als seus ràpids davanters, mentre el Solsona començava una mica espectant intentant trobar-se a gust amb el seu nou sistema. Durant aquesta primera part, el Solsona va haver de fer un canvi tàctic per pal·liar els problemes que tenia per controlar als davanters locals i va col·locar un lliure lleugerament endarrerit en funció de la seva defensa. Un cop solucionat el problema, el Solsona es va anar fent amo del partit, i així va acabar la primera part amb el resultat d’empat a zero.
A la segona part, els jugadors del Solsona van sortir engrescats veient que el partit es podia guanyar i que no es podia llançar tot el treball fet a la primera part. I a partir del xiulet de l’àrbitre el Solsona es va fer l’amo i senyor del partit controlant el joc al mig del camp, obrint pilotes a les bandes i pressionant totes les pilotes en joc. I va ser fruit d’aquesta pressió dins l’àrea del Súria on primer Marc Argerich i després Abdellah aprofitaven els mals refusos dels locals per col·locar el resultat de dos a cero al marcador, que ja no es mouria fins al final del partit.
APUNT: Cal destacar la implicació en el partit de tots els jugadors del Solsona, del porter al darrer reserva, l’equip comença a funcionar com això, com un equip i no per individualitats.
Àlex Higón: Gran treball de desgast de l’Àlex al mig del camp.