dimarts, 9 de novembre de 2010

JUVENIL “B”: CF SOLSONA 3 - P.I. PUIG 1


Els partits dolents també s’han de guanyar!!

Alineació: Villa, Juanju, Remí, Comelles, Marc M. (1 gol), Àlex H., Axel, Nil, Marc Argerich, Abdellah (1 gol). També: Bajona, Bernat (1 gol), Oliva.

Partit complicat el que es jugava diumenge passat al camp municipal de Solsona, un diumenge al matí fred, ennuvolat i trist que no donava gaires ganes de llevar-se del llit per anar a jugar a futbol.
Els juvenils del Solsona van sortir al camp una mica massa refiats pel fet de portar una bona ratxa i per jugar contra un equip que estava classificat al final de la taula. Però aviat es va veure que ni uns eren tan bons ni els altres tan dolents i, que si es volia guanyar el partit s’havia de suar la samarreta. A l’equip li va costar entrar al partit, però un cop hi va ser no va tardar gaire estona a posar-se amb un 2 a 0 a favor al marcador, un fet per Abdullah, que va pressionar fins al final una pilota i va aprofitar un mal refús i l’altre fet pel Marc Martínez, després d’una bona obertura a la banda d’Axel. Abans d’acabar la primera part els visitants van escurçar diferències al marcador aprofitant una mala entesa entre el porter i la defensa local.
A la segona part va seguir tot igual, els visitants penjant pilotes per sobre de la defensa local i esperant algun error per poder igualar el partit i el Solsona intentant jugar la pilota. Fins que una jugada molt ben trenada entre Bernat i Axel va ser aprofitada pel primer per marcar el tercer gol i tancar el partit. A partir d’aquí, els visitant ja van baixar els braços degut a la seva baixa forma física i el Solsona va acabar de dominar a plaer fins al final del partit.
APUNT: Els partits no es guanyen abans de començar, en aquesta categoria qualsevol equip et pot complicar la vida i donar-te un ensurt.


Abdellah.- Gran inici de temporada de l’Abdellah, lluitant amb totes les defenses visitants i marcant gols decisius.