dimecres, 10 de novembre de 2010

INFANTIL - 2ª Divisió - Grup 5: C.E. MANRESA “B” 4 - C.E. ARRELS 0

Jugadors: Dani, Oriol, Josep Maria,  Miquel,  Ferran, Guiu, Marcel, David, Manel,  Roger,  M.Caelles, M.Gonzalez, Livian, M.Sala.

PLANTEM CARA AL LIDER!

Els infantils d’Arrels aquesta setmana van jugar al nou estadi municipal Congost davant el Manresa “B”, líder de la categoria.
Un camp difícil perquè els equips del C.E. Manresa despleguen sempre un bon joc col·lectiu.
Però els solsonins desprès de la desfeta de la setmana passada no volien una altra pluja de gols i van sortir al camp amb més ganes que mai i amb una estratègia molt ben planificada pel seu entrenador Jordi.
El plantejament defensiu dels visitants, va sortir bé, ja que al descans, van arribar-hi amb un   2-0, després d’un gol en possible fóra de joc, i l’altre un “golàs” de l’extrem.
A la segona part, el Manresa va sortir “endollat” i va marcar dos gols en menys de 10 minuts. Tot feia pensar que seria un festival pels locals, lluny d’això, els de Solsona  molt motivats tot el partit van continuar fent un gran treball defensiu, i sortint al contraatac van tenir varies oportunitats de fer gol. Per finalitzar felicitar a tot el equip per l’esforç  i les ganes que hi van posar, i especialment al nostre porter el Dani, que va estar espectacular, treien pilotes impossibles.