dimarts, 23 de novembre de 2010

FPE ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR : ARRELS, 2 – CERVELLÓ, 0


Arrels: Èrika Bernadó, Sílvia Soriano, Natàlia Pijol, Meritxell Jordana, Judit Colillas (1), Maria Pargaña, Laura Esteve, Alba Serra, Natàlia Klymyuk (1), Anna Angrill

El passat dia 21 l'equip del cadet-juvenil de l'Arrels vam disputar el partit de la jornada 6, un partit molt emotiu contra el Cervelló.

Es veia  clar que el domini era nostre, però no acabàvem d’encertar cara a porteria. Les noies de l’Arrels vam saber donar el màxim en cada minut del partit. La primera part va acabar  amb un resultat no gaire bo per l’ equip local, afeixin-t’hi una lesió de la nostra capitana, Mertxell Jordana, que va rebre un cop fort al genoll.

A la segona part  també vam crear moltes ocasions, però tampoc ens en sortíem, ja que la seva defensa  es tancava molt bé quan nosaltres pressionàvem al seu camp, i la seva portera va realitzar unes parades extraordinàries.

La Nati, tot fent la seva jugada lateral esquivant-se a una defensa  i a la portera, es va quedar sola davant de porteria i  va aconseguir canviar el numero del marcador amb un 1-0, però  les adversàries no es rendien fàcilment...l’equip local tampoc, i tornant a contraatacar, realitzant una jugada d’equip la Nati un altre cop va aconseguir xutar, però la portera, essent molt ràpida, se’l va parar  cometent una petita errada que la Judit va saber aprofitar fent un petit moviment d’acompanyament de la pilota que va fer que entrés a  la porteria, i així aconseguir el 2-0.

Va ser un partit intens, però amb un bon resultat.