dimarts, 9 de novembre de 2010

F.P.E. ARRELS – FEMENÍ BASE 1a DIVISIÓ: BON SALVADOR, 3 – ARRELS, 5Arrels: Carla Ferrer, Anna Magin, Laia García, Paula Vilà, Eva Masana, Ma. Rosa Colell, Tània Bonillo, Laura Moreno, Maria Moreno, Urgell Marco, Ramona Sató.

VICTÒRIA TREBALLADA  A FORA

El partit d’aquest dissabte va ser el primer test fiable per veure el nostre nivell real en la competició ja que ens enfrontàvem a un equip molt similar a nosaltres i amb uns resultats semblants. Cal remarcar que la pista era a l’aire lliure i de ciment, cosa que afegia mes dificultat al partit.

Durant la primera part vàrem dominar el partit i vam anar al descans amb un 1-3 a favor. Al començament de la segona part ens varem despistar i ens van empatar gràcies al seu esforç. Ens va costar molt tornar a fer el nostre joc i a 5 minuts del final ja varem fer el 5è. gol fet que ens va donar la tranquilitat i va tornar a posar les coses al seu lloc.

Com a conclusió cal dir que son aquests partits difícils on realment aprenem i on es veu reflectit el nostre esforç i la nostra ilusió per seguir jugant i disfrutant. A seguir així i fins aviat!!