dimarts, 23 de novembre de 2010

El CTFC prepara un tast d'infusions i mescles d'herbes aromàtiques i condimentàries pel 30 de novembre a Solsona

Serà una sessió de treball, molt didàctica, per conèixer les aplicacions d'aquestes plantes a la gastronomia.

El proper dimarts, 30 de novembre, a partir de les 18 hores, al restaurant Can Mascaró situat al costat de l'edifici central el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), es farà un tast de diferents aplicacions gastronòmicques de plantes aromàtiques i medicinals. Durant tres hores, es provaran infusions i plats elaborats amb aquest tipus de plantes i els assistents en podran fer una valoració.

Aquest tast està organitzat per l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, juntament amb el Rural Living Lab, i es pretén donar a conèixer d’una forma molt didàctica l’aportació de les plantes a diferents plats (amanides, carns, peixos, arrossos, etc.) i fomentar-ne el seu ús i utilització.  Es compta amb el finançament de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra i del Govern d’Andorra.
 
La inscripció és gratuïta  i cal formalitzar-la al telecentre del Solsonès, al tel. 973 48 17 52, extensió 409, de les 10 a les 14h i de les 16 a les 19h., o per correu electrònic a telecentre@ctfc.es