dimecres, 17 de novembre de 2010

EL BÀSQUET DEL CAP DE SETMANA


Aquest cap de setmana tots els equips federats del club estan en competició, menys el cadet masculí que descansa. A casa tenim sessions matinals de bàsquet el dissabte i el diumenge. Podeu seguir la informació a la web del club www.cbsolsona.com i també ens podeu seguir al Facebook.
 
Trobada d’Escoles de Bàsquet al Congost

Aquest dissabte dia 20 se celebra la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals que es farà a les instal·lacions del NOU COMPLEX DEL CONGOST. Serà una trobada molt important perquè s’hi ha inscrit 35 equips. A les 12 del migdia es farà la foto de grup i un acte de reconeixement a l’Enric Piquet, que deixa la presidència de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) després de 26 anys. Els pre-benjamins del club hi aniran i molts d’ells debutaran per primera vegada, amb l’equipació taronja, en una activitat d’aquest tipus. També hi participaran els pre-minis del Bàsquet Cardona, filial del club solsoní.

Joan Fa serà el nou president de la FCBQ

La Junta Electoral ha donat per vàlida la candidatura a la Junta Directiva de l'FCBQ presentada pel Sr. Joan Fa i Busquets, continuista de l’actual, que ha estat l'única candidatura presentada i, per tant, s'anul·la l'acte electoral de la votació. Per tant, en uns deu dies serà proclamat com a nou president del bàsquet català.

AVÍS PER ALS ENTRENADORS DE BÀSQUET

Aquelles persones que al llarg de la vida del club heu fet cursets d’entrenador i teniu qualsevol titulació federativa heu de saber que us pot interessar homologar els títols i que el procés per a la sol·licitud d'habilitacions professionals d’acord amb la legislació vigent finalitza el 31 de desembre d’enguany. Des del club (cbsolsona@cbsolsona.com) us podeu facilitar la informació bàsica al respecte, i per qualsevol dubte específic podeu contactar directament amb la FCBQ a través del correu electrònic:  titols.entrenadors@basquetcatala.cat.