dijous, 4 de novembre de 2010

David Rodríguez encapçalarà la llista d’Esquerra en les properes eleccions municipals


L’alcalde de Solsona es presenta acompanyat d’alguns dels membres de la candidatura

SOLSONA, 2 DE NOVEMBRE- L’actual alcalde de Solsona, David Rodríguez, encapçalarà la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions municipals. Així ho va decidir, per unanimitat, l’Assemblea Local de la formació republicana convocada divendres passat.

L’alcalde republicà es presentava públicament l’endemà, dissabte, acompanyat de membres de la seva llista. Una candidatura que equilibra l’experiència que poden aportar els actuals regidors de l’ajuntament amb la frescor de noves incorporacions. David Rodríguez en destacava la joventut i la presència femenina de les noves incorporacions i la qualificava com “un equip de persones honestes i treballadores amb les que tothom es pot sentir identificat”. 

Tot i que la llista no està definitivament tancada, ni estan definides les posicions que els seus membres ocuparan en ella, l’alcalde de Solsona es mostra molt satisfet amb la qualitat humana de les persones que l’acompanyen en la candidatura i, fent un símil futbolístic, afirmava que “en el nostre equip no hi ha Ronaldos, sinó Xavis, Puyols i Iniestas, gent que treballa pel grup i la ciutat sense afany de protagonisme”.

David Rodríguez, a més, destacava l’aposta de futur de la candidatura, “un equip pensat no només per als propers quatre anys, sinó per a 12. Mantenim una línia de continuïtat amb la feina feta, de la que n’estem molt orgullosos i, alhora, tenim una garantia de futur donada la joventut de les noves incorporacions”.

L’alcalde va aprofitar l’ocasió de la presentació de la candidatura per a fer una defensa de l’acció del govern de la ciutat afirmant que “amb l’actual govern s’ha produït un canvi de tarannà a l’Ajuntament que l’ha fet més proper als ciutadans. I, sense fer soroll, també hem fet molta feina tot i les moltes dificultats que hem hagut d’afrontar”.  En aquest punt, David Rodríguez recordava l’alcalde Jounou quan aquest afirmava que “al final la gent valorarà la feina feta, per això l’única cosa que ens ha de preocupar és presentar una saca ben plena de les coses que hem fet”. “I em sembla que ningú podrà negar que podrem presentar-la”, reblava l’alcalde Rodríguez, i afegia: “la gent també valorarà que tot això ho hem aconseguit malgrat tot el que ens ha passat i les dificultats econòmiques de l’actual moment”. Tot això és el que permet als membres de la candidatura d’Esquerra ser optimistes i aspirar a ser la força més votada a Solsona i assolir un cinquè regidor.


David Rodríguez, acompanyat del president comarcal d’ERC, Carles Montoriol i membres de la llista d’ERC a Solsona.