dimecres, 17 de novembre de 2010

Cròniques bàsquet base CB Solsona


CADET FEMENÍ: S.A. SÚRIA  72 - C.B. SOLSONA  30

Parcials: 23-12 , 18-12 ; 11-2 , 20-4

Jugadores: Maria R., Maria V., Anna S., Júlia (5 p), Anna D., Núria T. (7 p amb 1 triple), Maria F (6 p)., Queralt (12 p amb 1 triple), Soraya, Alba, Núria C., Cristina.

Partit ... de bàsquet, però la millor paraula que el descriu és un terme del futbol;
partit ... en fora de joc.

Entrenadors, jugadores, àrbitre, ... tots vam començar el partit ... en fora de joc.

Bé, totes les jugadores no, ja que les surienques ens tenien ganes (es va notar) i van sortir molt "endollades" i amb les idees molt clares, marcant grans diferències només començar (un primer parcial de 13 a 0).

Passada la primera empenta rival, i de mica en mica però amb gran esforç ens vam acostar fins al 29 a 24 a cinc minuts de la mitja part, però un nou parcial de 12 a 0 va acabar amb els nostres ànims just abans del descans.

Potser va ser un cop inesperat o massa dur, però a partir d'aquí ja no vam jugar, ja no vam lluitar, ja no vam anotar, ... en definitiva vam perdre la fe i l'esperança en aquest partit, i això no pot tornar a passar, perquè vam desaprofitar mig partit de bàsquet per aprendre, per provar coses, per millorar, ... per creure.

Dissabte vinent nou partit a casa, el dissabte a les 12:00 al pavelló. Us hi esperem!

PREMINI MIXT: C.B.SOLSONA 60 – C.B.VILATORRADA 9

Ferran A. 10, Miquel 14, Marta 4, Aina 8, Gerard, Pol 2, Joan 4, Jordi 4, Ferran M. 4, Arnau, Aleix 6, Maria 4.

Partit controlat en tot moment per l’equip de casa que va jugar ordenat i  molt atent a les indicacions de l’entrenador. Cal destacar la progressió en tots els aspectes de l’Arnau Vendrell, la motivació d’en Gerard Jané i la gran actuació del Miquel Bueno i en Ferram Manzano, tots dos jugadors amb molt bona capacitat ofensiva però, que en aquest cas, es varen dedicar a assistir els seus companys, donant joc i creant atacs ràpids i fluïts.