dimecres, 3 de novembre de 2010

Clínica Veterinària “El Solsonès” 4 – Clariana del Cardener 2


Bon partit el que es va veure dissabte passat al pavelló. Els dos equips van sortir amb molta intensitat, pressionant a camp contrari i intentant avançar-se en el marcador el més aviat possible. Tant el porter del Clariana com el del Clínica van desfer diverses ocasions durant els primers minuts, però va ser el Clínica el que es va posar per davant en el marcador amb un gol de falta. Poc més tard el Clínica perdia el seu porter Migue per lesió i el Jorge passava a posar-se sota els pals.
 
El Clariana es va bolcar en busca de l’empat, però dues bones mans del Jorge i la manca d’encert dels davanters locals en els seus contraatacs van fer que el marcador no canviés més en els primers 25 minuts. Als primers minuts de la segona part el Clariana va tornar a avançar files, deixant molts espais a darrera. Va ser llavors quan el Víctor va armar un contraatac que l’Isi va definir fantàsticament “a lo Pedrito”: 2-0. A partir d’aquí el Clínica va fer-se amb el control del partit, però el Clariana no es rendia i va tornar a enganxar-se al partit gràcies al Navarro, que va fusellar el porter local després de recuperar una pilota a l’ària rival.

El Clariana, amb la moral renascuda, va augmentar la intensitat del seu joc i va tenir algunes bones ocasions per empatar, inclòs un xut al travesser. No obstant, el Clínica mossegava al contraatac, però amb una falta de gol que podria haver pagat cara al final. Però en dues d’aquestes ocasions el seu nou davanter, l’Albert, va matar el partit. A falta de pocs minuts els visitants van tornar a retallar diferències, posant el 4-2 final.