dilluns, 8 de novembre de 2010

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: BALCONADA, 0 – ARRELS, 2


Arrels: Magí, Oscar, Sorin, Palla, Roca, Alí, Moha, Jorge, Nourddin, Najim, Ferran. També: Josep M., Oriol

Gols: Nourddin


VICTÒRIA EN UN CAMP MOLT DIFÏCIL

            L’Arrels ha tornat amb els 3 punts d’un camp difícil, tant per les condicions del terreny de joc com per la qualitat i motivació de l’equip local.

            La primera part va ser molt igualada. Els locals van sortir forts, intentant controlar el partit, però els jugadors de l’Arrels no es van deixar sorprendre i, passats uns primers minuts de domini local, van capgirar la situació i, durant una gran part d’aquest periode, van poder dominar la Balconada. Cap equip no va disposar d’ocasions massa clares durant els primers 45 minuts, i al descans es va arribar amb empat a 0. El pitjor contratemps va ser la lesió del Palla, que va haver de deixar el terreny de joc als 15 minuts de començar el partit.

            A la represa, els manresans van sortir decidits a sentenciar el partit, van fer-se amb el domini de la pilota i van disposar d’algunes ocasions, mentre l’Arrels buscava les seves ocasions al contraatac. Als 20 minuts, una falta a l’esquerra, el Nourddin xuta, la pilota rebota en un jugador de la barrera i acaba al fons de la xarxa. A partir d’aquí, els locals van intensificar el seu domini, però amb més cor que cap, mentre els nostres es defensaven amb ordre i disposant d’alguna bona ocasió a la contra. Finalment va ser el Nourddin qui va tornar a culminar-ne una, marcant el segon a falta de 10 minuts. Això va afectar els locals, i fins el final pràcticament no es va veure més futbol. El Moha va entrar en aquest joc i va ser expulsat juntament amb un jugador de la Balconada.

            Sense fer un bon partit, s’han aconseguit 3 punts valuosos cara a la moral. El proper dissabte rebem el Puigcerdà, un equip que ha millorat respecte anteriors temporades.