dimecres, 17 de novembre de 2010

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 2 – PUIGCERDÀ, 3


Arrels: Magí, Òscar, Sorin, Alí, Josep M. Vila, Jorge, Aleix Vila, Najim, Roca, Ferran, Nourddin. També: Palla, Oriol, Luna

Gols: Ferran,

EL PUIGCERDÀ S’ENDUU ELS TRES PUNTS

            Un Puigcerdà molt diferent del de campanyes anteriors ha plantejat un partit molt seriós, enduient-se els tres punts del Municipal.

            Bona part del mèrit la té el seu porter, que en la primera jugada d’atac del partit, veient la defensa solsonina molt avençada, ha sorprès posant una pilota gairebé a l’altra àrea, de forma que el seu davanter ha pogut marcar fàcilment. Aquest gol ha deixat freds els solsonins,  que poc després han vist com en una jugada similar el Puigcerdà aconseguia el segon gol. A partir d’aquest moment, els visitants s’han limitat a defensar el resultat, intentant sorprendre a la contra, mentre els nostres no s’acabaven de trobar còmodes sobre el terreny de joc. Abans del descans, però, el Ferran ha pogut retallar distàncies.

            A la segona, l’Arrels ha canviat el plantejament tàctic i ha sortit a buscar l’empat, però s’ha trobat amb una defensa molt segura i un dels millors porters de la lliga. Els cerdans s’han limitat a defensar-se, però en la única ocasió que han tingut han marcat el tercer, que posava molt costa amunt el partit. L’Arrels no s’ha enfonsat i, després de disposar de nombroses ocasions, el Nourddin ha aconseguit marcar. Quedaven encara alguns minuts de partit i, si s’ha creat alguna altra ocasió, el marcador ja no s’ha mogut.

            El proper dissabte, es visita el Sant Salvador de Cercs, un rival sens dubte molt complicat.