dilluns, 1 de novembre de 2010

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 0 – MANRESA, 2


Arrels: Magí, Palla, Òscar, Alí, Roca, Bajona, Sorin, Najim, Moha, Jorge, Ferran. També: Josep M.

Gols: Alí, Najim

DERROTA AMB BON REGUST

            S’esperava amb cert temor la visita del Manresa, líder de la categoria i que fins ara havia resolt els seus compromisos amb golejades.

            Malgrat tot, l’equip va saber estar a l’altura. Es va tractar de tu a tu el Manresa durant tot el partit, i si bé els visitants van fer valer els pronòstics i van exercir el seu control, en cap moment no es poder sentir còmodes.

            Durant la primera part es van crear poques ocasions, les defenses s’imposaven sobre els atacants i els porters no van tenir massa feina. Cap a la meitat de la primera part, però, els visitants obririen el marcador; jugada d’estratègia amb pilota penjada a l’àrea, un jugador de segona línia del Manresa deixa enrera el seu marcador i marca un gran gol de cap. Pocs minuts després, un penal innocent permetia que marquessin el 0-2.

            Semblava que a la segona part el Manresa, superior físicament i amb més canvis, podria aconseguir una altra golejada. Els solsonins, però, van continuar treballant amb la mateixa intensitat, i fins i tot van disposar d’alguna oportunitat per retallar diferències, cosa que va fer que els del Bages no es poguessin relaxar fins el final del partit.

            En el que portem vist fins ara, l’equip, malgrat les dificultats, està demostrant que pot plantar cara a qualsevol rival del seu grup.

            El proper dissabte tenim un desplaçament complicat, al camp de la Balconada.