dimarts, 16 de novembre de 2010

C.E. ARRELS INFANTIL - 2ª Divisió - Grup 5: 0 - U.E. SANTA CLARA 10

Jugadors: Dani, Guiu,  Josep Maria,  Miquel,  Ferran, Oriol, Marcel, David, Manel,  Roger,  M.Caelles, M.Gonzalez, Livian, M.Sala.

ENS VA FALTAR SORT  I  ENCERT.
 
Dissabte vam rebre al municipal de Solsona, al Santa Clara, un equip que es filial del Gimnàstic de Manresa.
El Santa Clara ocupa el  tercer lloc a la classificació del nostre grup ( per diferencia de gols marcats i encaixats), però amb els mateixos punts que el primer i segon classificats.

Els visitants amb un joc molt ràpid i directe van aconseguir en molts moments del partit treure als locals de les seves posicions al camp, cosa que van aprofitar per aconseguir cinc gols a al primera part i cinc a la segona.
L’Arrels amb sortides a la contra va tenir opcions de fer algun gol, però a l’hora de definir davant de porteria va faltar una mica de confiança.

Jugar amb els equips de dalt de la taula sempre es difícil i complicat, perquè molts d’ells només volen fer-te un sac de gols per pujar un lloc a la classificació i si a sobre l’àrbitre no esta encertat ja es missió impossible.
L’Arrels va veure com al menys tres o quatre dels gols que els hi van fer eren en fora de joc, un altre dels gols quan ja passava del temps reglamentari a la primera part, i a més no els hi van xiular un possible penal a favor per unes mans a dins l’àrea d’un defensa visitant.

El resultat del partit, es evident que podria haver estat un altre, però al futbol com amb tots els esports, el factor sort moltes vegades també influeix. Bé, i per acabar, animar a tots els jugadors a continuar treballant amb il·lusió i moltes ganes i així aviat arribaran mes bons resultats.