dimecres, 3 de novembre de 2010

Carta al bisbe Jaume, un fidel anònim

Carta d'un fidel anònim

Solsona, 2 de novembre de 2010Benvolgut i estimat bisbe Jaume,

Aquesta carta és per donar-li les gràcies. Vostè ha passat més de 9 anys impulsant iniciatives molt positives pel bisbat: pastoral dels allunyats, Escola de Formació de Laics, diaques, pastoral juvenil, delegacions, ordenament financer, escrits magnífics com el de “L'ascètica cristiana”, accions caritatives i generoses, etc.

És per aquest motiu que li voldria donar gràcies. Ha servit, no pas sense dificultats, un bisbat petit i peculiar. Però penso sincerament que ha aportat moltíssimes coses positives que perduraran i iniciatives complicades per a temps de contradicció que també prosperaran.

Gràcies. Hem compartit moments d'aquests gairebé 10 anys i sento la necessitat de donar-li gràcies. Gràcies per tants dies de treball i per fer-me adonar que cada cosa ha d'anar al seu lloc, que un no s'ha de precipitar, que cal relativitzar, que cal treballar en equip i en cohesió, que cal ser humils, que cal ser servidors, que cal tenir fe i demanar-la, que cal tenir les virtuts que ens demana l'Evangeli.

Gràcies per tots els consells que em va donar. Gràcies per haver-me estimat i per estimar-me. I, també, gràcies a la seva ajuda, sóc aquí i vull tirar endavant. Vull seguir Jesús humilment i ser un bon cristià.

Desitjo que la nostra amistat perduri i que preguem l'un per l'altre.

Moltes gràcies per tot senyor bisbe. Moltes gràcies estimat bisbe Jaume,