dimecres, 10 de novembre de 2010

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: CB. MANLLEU “A” 85 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 87


TB ASSESSORS CB SOLSONA 87: Oriol Gavaldà (0), Quico Rafart (17), Dani Vendrells (0), Alexis Pardo (3), Xavier Viladrich (0), Brian Torrico (0), Roger Comas (16), Xavi Merino (31), Ferran Torres (0), Jordi Ramon (20).

Parcials: Min. 10 à 21-21. Min. 20 à 44-42. Min. 30 à 69-66. Min.40 à 85-87.


PARTIT MOLT COMPLET I VICTÒRIA SOBRE LA BOTZINA

El TB ASSESSORS CB SOLSONA va jugar el passat diumenge un partit molt complet amb un sol però gran contratemps, la lesió del Ferran quan tan sols es jugava el segon minut de partit. Un inconvenient que va deixar molt minvats els jugadors solsonins, que ja es presentaven amb la baixa per malaltia del Valentí Farràs que precisament cobreix la mateixa posició que el Ferran en la pista.

Durant el primer període els solsonins van viure amb el desconcert de la lesió del Ferran (i el seu desplaçament a l’hospital de Vic per part de membres de la Junta). Així, al minut cinc s’arribà amb un desfavorable 13-5 al marcador, que un temps mort del tècnic solsoní aconseguia recompondre arribant-se amb empat a la fi d’aquests primers deu minuts. El segon quart continuà amb la recuperació solsonina, arribant a tenir fins a vuit d’avantatge a falta de dos minuts pel descans. Malauradament, dos minuts de desconcentració defensiva permetien tres triples consecutius del d’Osona que els feien tornar a posar al davant al descans.
El tercer temps va transcórrer sempre amb els de Solsona per sota en el marcador, amb desavantatges petits entre dos i cinc punts, però sense perdre mai la sensació de tenir el control del partit. Així es continuà en el darrer període, fins a arribar al minut quaranta amb un 85-81 en l’electrònic. Amb canvis “d’handbol” (canvis de jugadors defensa-atac) es va aconseguir arribar amb empat a falta de 8 segons, i amb una darrera cistella del Merino en el darrer segon de partit després d’una gran assistència del Quico, s’aconseguia una ajustadíssima i molt important victòria final.

Ara cal esperar l’abast de la lesió del Ferran, que aquesta setmana passa revisió amb el fisioterapeuta del Barça. Esperem que no passi d’un esquinç però caldrà veure els resultats de les proves. Molts ànims al jugador i als companys d’equip!

Aquest diumenge, en horari molt poc habitual en els partits com a local del TB ASSESSORS CB SOLSONA, rebem un altre dels equips igualats amb els taronges en la primera posició de la taula (fins a cinc equips comparteixen aquesta primera posició). El Sant Pere de Terrassa és una nova prova de foc pels nostres jugadors, i un partit importantíssim de cara al futur en la classificació. El partit és diumenge a les 11:30 al pavelló “nou” solsoní. US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!!!

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com