dimecres, 24 de novembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF Solsona 1 - CF La Seu d'Urgell 3


CF Solsona: Miquelet, Cots, Obiols, Joanet, J. Codina (Raül), Mosqui (Casanovas), Jean, Àlex (Martín), Pau (Pep), Moncu i Miki. També Barcons, Xavi i M.Vilar.
CF La Seu d’Urgell: Ribó, Miguel, Àlex, Ruben, Santacruz (Pablo), Castellarnau, Acosta, Girau (Olm), Ivan Vigo, Aleix i Sort. També, Salmerón.
El Sr. Raül NOVELL i ÀLVAREZ va ser el col·legiat que ha dirigit l’encontre, marcant l’equip local molt aviat amb targetes grogues i saltant-se algunes senyalitzacions dels seus auxiliars, els Srs. Óscar SERRANO i Eduard GOMIS, descentrant i desorientant els jugadors i els líniers mateixos. La seva actuació es valora con a dolenta, tot i el bon comportament dels jugadors, sense influir en el resultat final.

Partit de sana rivalitat el que s’esperava a la Capital del Solsonès, tant per la categoria del visitant com per la situació d’ambdos en la classificació general.

La Seu va saber aprofitar una errada defensiva contrària per obtenir el 0 a 1, per mitjà d’Aleix. El joc va ser de domini altern amb atacs més insistents del Solsona, però sense fruit. Quan semblava que més apretava l’equip local, Acosta supera per alt Miquelet, en una pilota centarda des de la dreta. Amb un joc entretingut però ineficaç, finalitza el primer temps.

En el segon, el Solsona surt clarament a l’atac, dominant el rival, i així, en el 49’, obté el gol que redueix distàncies. (1-2). Una magnífica centrada de Joanet sobre l’àrea la remata Jean esplèndidament de cap, aconseguint superar Ribó.

Atacs del Solsona tenen resposta en forma de contres per La Seu, portant perill constant. El Solsona no flaqueja però les targetes grogues fan frenar el seu impuls i la seva força cara el marc visitant, perillant alguna expulsió per accumulació de targetes i facilitant la possible superioritat numèrica visitant. Tots dos equips portaven perill, però, en una errada defensiva local, Ivan Vigo aprofita el regal per a obtenir el tercer gol definitiu. El Solsona s’obre més en els darrers minuts i els visitants disposen de bones oportunitats i variar els seus guarismes. Ni un ni l’altre ho van aconseguir.

Per al La Seu és un bon pas endavant aquesta victòria, però, per al Solsona, no és la fi del món, sinò molt menys: “Cal madurar en el joc, serenar-lo i fer-lo fectiu », éssent en partits com aquest quan es demostra el bon fer. No desanimar-se, donat que la situació actual no l’esperava ni el més optimista.Ànims!!!

PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 28 de novembre de 2010, a les 4 de la tarda (16:00 h), en el Camp de Futbol de Balàfia (Lleida)

CF BALAFIA       &        CF SOLSONA