dilluns, 15 de novembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) CF POBLA DE SEGUR, 0 - CF SOLSONA, 1

CF Pobla de Segur: C. Prats, Peloy, X. Martínez, R. Vila, Roset, Sanneh, Juangran, Mas, J. Martínez, I. Vila (Serghei) i Tao (J. Prats).
CF Solsona: Miquelet, Cots, Obiols, Raül, J. Codina, Àlex (Martín), Jean, Miki, Pau (Casanovas), Moncu (Mas) i Pep.
El Sr. Miquel CAMÍ i MONSONÍS ha estat l’àrbitre que ha dirigit aquest encontre, auxiliat pels línies Srs. Àxel Marcelino Gracia i Sergio Fernando Ciplesso. La seva actuació es pot qualificar de bona, sense complicacions, ajudats també pel fair play dels jugadors.
Han vista targetes grogues Mas i Serghei (pel La Pobla) i Raül, pel Solsona.

Victòria per al tercer lloc

Ple domini del Solsona en un camp de petites dimensions. L’equip local s’ha mostrat molt voluntariós, però no n’ha tingut prou per superar la tècnica i velocitat mostrades pels jugadors solsonins. El domini s’ha consumat en gol en el minut 13: Un còrner és llançat per Miki, donant-li molt d’efecte a la pilota que es cola directament en el marc de C. Prats, que es mostrava una mica nerviós. Amb aquest gol els solsonins han serenat el seu joc, han combinat sense precipitació, però amb velocitat.
Tot i el domini visitant, amb moltes ocasions de gol, els locals també han mostrat perill en algun que altre atac, però sense superar Miquelet, que mostra una eficàcia molt encomiable, tenint una veterania que li permet jugar amb un aplom que dóna confiança els seus companys. Cal continuar així i la tasca es veurà recompensada amb bons fruits: Classificació còmoda i punts que donin tranquil·litat.

Aquest proper diumenge l’equip té l’oportunitat de demostrar la seva bona progressió a l’enfrontar-se amb l’equip de la Seu  d’Urgell, 4t classificat, a 1 punt, però amb un partit menys.

AFECCIONATS, SIMPATITZANTS I PÚBLC EN GENERAL: ASSISTIU AL PARTIT, ANIMEU EL SOLSONA I QUE POGUEM GAUDIR D’UNA NOVA VICTÒRIA.

L’encontre d’aquest diumenge es jugarà amb una pilota donada pel RESTAURANT BAR “EL TRABUCAIRE”.

PROPERA JORNADA

Diumenge, 21 de novembre de 2010, a les 4 de la tarda (16:00 h.), al Camp Municipal d’Esports de Solsona.

CF SOLSONA   &    CF LA SEU D’URGELL