dijous, 4 de novembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): AT. CLUB ALPICAT, 1 - CF SOLSONA, 0


At. Club Alpicat: Queralt, Lesan (Alarcon), Gilart, García, Vila, Pascual (Simon), Martínez (Roure), Carrió, Pons (Mallol), Cagigas (Casanova) i Garasa.
CF Solsona: Miquelet, Jordi (Mas), Obiols, Joanet, M. Vilar,J. Codina (Raül), Cots, Moncu (Xavi), Pep i Miki (Casanovas).
D’àrbitre en va fer el Sr. Alfred GUZMAN i RUIZ. La seva tasca va ser dolenta,  amonestant als locals Lesan, Vila, Carrió, Espasa (Entrenador), Garcia, Cagigas i Gilart. Pel Solsona, Obiols, Martín, Pep, J. Codina, Prieto (entrenador) i Raül. A més d’errades d’apreciació, no va xiular o no va voler veure un penalt dins l’àrea local, al voltant del minut 80.
  
En un camp de reduïdes dimensions, l’Alpicat va marcar el ritme del partit en tota la primera part, encara que el Solsona es defensava i posava dificultats a foradar la seva porteria. Ara bé, en el minut 40, els locals lliguen una bona jugada que Pons remata, superant Miquelet. 

En la segona part, els visitants obren línies, intenten jugades d’atac, però no troben el fruit desitjat, en forma de gol. Els del Segrià troben en la bona actuació de Miquelet el motiu de no marcar cap gol més, no aprofitant-ho els escapulats per a igualar el matx en alguna de les seves jugades d’atac.

Tot i venir sense punts, s’està en la zona còmoda de la classificació, tot i que no ens hem de confiar: un o dos partits guanyats o perduts, t’enlairen o t’enfonsen, i la Lliga és llarga, però notant. Després, amb presses, tot surt malament.

El CF Solsona ha iniciat una Campanya de “Pagar la pilota amb la qual es disputarà el partit del primer equip a casa”. Per a aquesta setmana s’ha acollit a aquesta iniciativa COINSA S.L., que fa instal·lacions d’aigua, gas i electricitat. Esperem que hagi d’altres que s’hi acullin. Col·laboreu !!! PROPERA JORNADA

Diumenge, 7 de novembre de 2010, a les 4 de la tarda (16:00 h), en el Camp Municipal d’Esports de Solsona

CF SOLSONA   &   UE GUISSONA