dimarts, 9 de novembre de 2010

CADET – JUVENIL FEMENÍ: SOLSONA 0 - SANT CUGAT 3


El St Cugat passa per sobre d’un Solsona que tot i el resultat deixa bones sensacions.

El passat dissabte es va disputar a Solsona el partit corresponent a la 5a jornada de la lliga cadet-juvenil Femenina. Aquesta vegada es rebia un rival del qual no es tenia cap referència anterior però que es prometia dur tenint en compte el que en “deia” la taula classificatòria. De segur , un equip que lluitarà pel títol vist el potencial demostrat en el camp.

El partit no va tenir color en cap dels moments i el Solsona no va poder fer res per retenir els punts a casa. 

Les rivals eren superiors en gairebé totes les facetes del joc i també en intensitat cosa que va propiciar un desgast físic de les locals que passaria factura en forma gols. Tot i la evident desigualtat, el Solsona sorprenia durant gairebé tota la primera meitat mostrant una imatge sòlida en defensa, amb unes estructures força organitzades i una compenetració fins aleshores no vista que només es veia trencada per algun descuit puntual. Tot i això la falta d’agressivitat va fer que arribés el primer gol desprès d’una magnifica jugada associativa de les rivals.

El Solsona, fidel a les idees que es transmeten des del primer dia, intentava sortir amb la pilota controlada per tal de crear perill a la porteria rival, cosa que, malgrat la gran pressió rival, s’aconseguia en alguna ocasió. Tot i això les constant pèrdues de possessió, fruit del ritme del rival i d’alguna imprecisió alhora de construir, obligaven a les noies a romandre tancades a camp propi fins a encaixar un segon gol que va desmotivar, en certa manera, l’equip, que tant estava treballant per parar un “Santcu” llançat.

A la represa però cal dir que es va aguantar el marcador una bona estona, i malgrat la intenció fos lluitar per augmentar la possessió de l’esfèrica per tal de crear perill, aquesta seguia en mans de les rivals. Al final una jugada d’infortuni acaba amb la pilota dins la xarxa defensada per les blaves i desmunta per complert el Solsona que ja feia estona que tibava més per orgull que per cap altra cosa. A partir d’aquí s’acaba el partit i comença a ser un caos sense sentit per part dels dos conjunts.

Per finalitzar, i de segur que els presents ho van apreciar, cal destacar positivament el treball defensiu de conjunt realitzat durant la primera part, ja que tot i que semblí contradictori (pels gols encaixats) va ser molt més organitzat i ordenat , tot i això no hi ha res fet encara, falta cor regir alguns errors i augmentar l’agressivitat d’aquesta, millorant així aquesta faceta del joc que de segur que aviat servirà per posar-nos a la butxaca els partits exercint un major control del joc.

Felicitats per el treball, i cap a més!!!!!